Reklám virágzó teák

Reklám virágzó teákCéges reklám virágzó teák

A reklám virágzó teák olyan teák, amely becsomagolva leginkább egy szorosan feltekert labdára hasonlítanak, amit, mikor forró vízbe áztatnak, letekeredik és egy nagy virág vagy egy fantáziadús jelenetet által létrehozott művészien elrendezett tealevél lesz belőle. A reklám virágzó teák többféle alakzatokban rendelhetők, például kerek, gomba alakú vagy hosszúkás. A legtöbb reklám virágzó tea fekete teából, zöld teából vagy fehér teából készül. A tea virágok pedig pünkösdi rózsa, liliom, hibiszkusz, körömvirág, krizantém és rózsa lehetnek. Mind a virágok, mind a tea egészséges és nagyon finom.

Reklám virágzó teák rendelése itt!

Virágzó teákA művészi kínai reklám virágzó teák története

A reklám virágzó teák készítése egy régi hagyomány, amely egyesíti a gyógytea jótékony hatásait azzal a vonzerővel, amit a forró vízbe helyezett szárított virágok életre keltésének látványa okoz. A jázmin az egyik legnépszerűbb növény, amit virágzó tea készítésére használnak, mert a kis virág érdekes vizuális hatást kelt és illata homeopátiás hatással bír. A reklám virágzó teák készítésének művészete egy nagy becsben tartott művészet, ennek a tudományát egész kínai generációk örökítettek át egymásnak.

Bár a tea művészete az ókorba nyúlik vissza, a reklám virágzó teák fogalmáról csak nemrég hallhatunk. Először Kínában készítették el az 1980-as években. A kínai virágzó tea az elmúlt évtizedben egyre növekvő népszerűséget könyvelhet el magának az Amerikai Egyesült Államokban, Kanadában, Európában és Ázsiában. Egyre több tea fogyasztót vonz az érdekes, varázslatos alternatíva, amit a virágzó tea kínál. Eredetileg bemutató teának hívták (virágzó tea, művészi tea, tea művészet, kézműves tea, különleges kínai tea), mert ez a tea egyedülálló dekoratív felhasználásra alkalmas.

Reklám virágzó teák rendelése itt!

Kínai virágzó teákA reklám virágzó teák fogyasztásának előnyei

A reklám virágzó teák fogyasztása egyszerű annak, hogy egy kicsit egészségesebben éljünk. Egy helyes étrenddel és sok testmozgással kombinálva hamarosan érezni fogja, hogy fittebb és erősebb lett. A reklám virágzó teák is nagyban hozzájárulnak ehhez, hiszen segítik Önt, hogy betartsa a diétát, és egy kis plusz erőt kölcsönöznek, ami által az immunrendszere erősebb lesz. A reklám virágzó teák fogyasztása hozzásegítik az Ön szervezetét ahhoz, hogy könnyebben legyőzze a megfázást és az influenzát. Néhány bizonyíték arra is szolgál, hogy a teafogyasztók között csökkent a rákos megbetegedések aránya. Ezért mondják azt, hogy kiegészítőként fogyasztva kizárólag előnyöket biztosít a hátralevő életünk minőségében.
Profitáljon Ön is a reklám virágzó teák fogyasztásának előnyeiből

  • Segít az immunrendszer erősítésében.
  • Polifenolt tartalmaz, ami segít megelőzni egyes rákos sejtek növekedését.
  • Megnyugtatja a gyomor-és emésztési rendszert.
  • Szabályozza a vércukorszintet.
  • Csökkenti a koleszterinszintet.
  • Egy csésze kávé koffeintartalmának 5-10%-át tartalmazza.
  • Rendkívül magas az antioxidáns tartalma.
  • Csökkentheti a bőr finom vonalait és a ráncokat.
  • Kiválóan alkalmas a bőr és az arcbőr frissességének megőrzésére.
  • Reklám virágzó teák rendelése itt!

Reklám virágzó teák rendelése itt!

Egyedi gyártású céges reklám virágzó teákkal szeretné reklámozni a vállalkozását? Egyedi rendelésre készült céges virágzó teákat szeretne rendelni? Lépjen velünk kapcsolatba most! Tegye fel a kérdéseit, és munkatársunk hamarosan küldi Önnek a kért árajánlatot.

Kérjen árajánlatot e-mailben: info@egyedi-reklam.hu.

Az árajánlathoz kérjük minél több rendelkezésre álló információt adjon meg: a kért termék, a kért mennyiség, méret, szín vagy színkombináció, a kért szállítási határidő, a termék súlya, típusa. Ezek az információk sokat segítenek abban, hogy Ön gyorsan kapjon pontos számítások alapján elkészített árajánlatot.

Bízunk benne, hogy hamarosan együtt fogunk dolgozni! A Gifts Service csapata.