Reklám plasztikkártyák

Plasztik kártyákReklám plasztikkártyák a papír tagsági kártyák helyett

Volt idő, amikor a szervezetek és kiskereskedők papírkártyákat bocsájtottak ki a tagjaiknak, illetve a törzsvásárlóiknak. Mindez azért történt így, mert a papír tagsági kártyákat könnyebb, gyorsabb és olcsóbb volt előállítani. Ez volt akkor. Ezzel szemben most….

Egyedi gyártású céges reklám plasztikkártyák további információk és árajánlat itt!

A mai világban a papír kincs, amire vigyázni kell, és mivel a műanyag újrahasznosítása hatékonyabb, mára már okosabb és költséghatékonyabb megoldás plasztikkártyákat használni.

A Gifts Service által kínált plasztikkártyák PVC alapanyagból készülnek. A PVC-t a műanyagipar egyik legtöbbet használt alapanyaga, mivel erős és tartós anyagként ismert. Az Ön számára ez azt jelenti, hogy a reklám plasztikkártyák nem fognak könnyen kettétörni és nehéz őket megsemmisíteni.

Reklám plasztikkártyákEgyedi rendelésre készült reklám plasztikkártyák

A reklám plasztikkártyák szinte naponta befolyásolják az életünket, Ön mint kibocsájtó használhatja őket hűségprogramokhoz, tagság növeléséhez, és vásárlói pontok gyűjtéséhez. A reklám plasztikkártyák olyan jutalmat jelenthetnek az Ön ügyfelének, amely által hűségesebb, visszatérő vásárlója lesz az Ön cégének.

A reklám plasztikkártyák felhasználási területei

Reklám plasztik kártyákA reklám plasztikkártyáknak hatalmas felhasználhatósági területe van: vállalkozások, bankok, szállodák, áruházak, iskolák és egyetemek, stb.

A reklám plasztikkártyák lehetnek: ID azonosító kártyák, akciós kártya, VIP kártyák, tagsági kártyák, fotó kártyák, belépő kártyák, üdvözlőkártyák, naptár kártyák, ajándékkártyák, stb.

Az egyedi rendelésre készült reklám plasztikkártyák lehetnek akár névjegykártyák is, hogy ügyfelei a hagyományos névjegykártyákhoz képest hosszabb időn keresztül megőrizzék.

Egyedi plasztikkártyákEgyedi reklám plasztikkártyák

Különböző gyártási technológiák segítségével különböző hatást lehet elérni a reklám plasztikkártyák gyártása során. Ön összesen 11 lehetőség közül választhat: 3D, digitális offszett nyomtatás, szitanyomás, matt, dombornyomott, átlátszó, arany/ezüst sajtolás, arany/ezüst szórás, mágneses csíkkal ellátott, vonalkódos és mifare. Az egyedi tervezésű reklám plasztikkártyák az Ön saját igényei szerint elkészítve személyiséget kölcsönöz a kártyának, és mély benyomást gyakorol másokra.

Milyen reklám plasztikkártyák közül választhat

Vastagság: 0.30mm, 0.46mm or 0.76mm (standard bankkártya vastagság)
Fényes vagy matt kivitel
Csillogó hatás (a fényes felületű kártyák esetén)
Dombornyomás – nevek / számok
Meleg sajtolás (fém fólia)
Aláírás panelek (bármilyen alakban és méretben)
Sorszámozás vagy véletlen számozása (dombornyomott vagy nyomtatott)
Mágnescsíkkal
Vonalkód
Arany és ezüst műanyag kártyák
Átlátszó és matt műanyag kártyák
Kaparós panelek

Mit nyer Ön, ha minket választ reklám plasztikkártya beszállítónak?

  • ingyenes mintadarabok
  • az Ön igényei szerint válaszható nyomtatási technikák: 3D, digitális offszett nyomtatás, szitanyomás, matt, dombornyomott, átlátszó, arany/ezüst sajtolás, arany/ezüst szórás, mágneses csíkkal ellátott, vonalkódos
  • bármely Pantone szín és egyedi design kivitelezhető
  • kérésre bármilyen egyedi méretet választhat
  • szállítási határidő: kevesebb, mint 30 nap
  • alapanyag: PVC / plasztik

Egyedi gyártású céges reklám plasztikkártyák további információk és árajánlat itt!

Egyedi gyártású céges reklám plasztikkártyákkal szeretné reklámozni a vállalkozását? Egyedi rendelésre készült céges reklám plasztikkártyákat szeretne rendelni? Lépjen velünk kapcsolatba most! Tegye fel a kérdéseit, és munkatársunk hamarosan küldi Önnek a kért árajánlatot.

Kérjen árajánlatot e-mailben: info@egyedi-reklam.hu.

Az árajánlathoz kérjük minél több rendelkezésre álló információt adjon meg: a kért termék, a kért mennyiség, méret, szín vagy színkombináció, a kért szállítási határidő, a termék súlya, típusa. Ezek az információk sokat segítenek abban, hogy Ön gyorsan kapjon pontos számítások alapján elkészített árajánlatot.

Bízunk benne, hogy hamarosan együtt fogunk dolgozni! A Gifts Service csapata.