Reklám stresszlabdák

Reklám stresszlabdákReklám stresszlabdák rendelésre

A Gifts Service egyedi rendelésre készült stresszlabdák széles kínálatával áll az Ön rendelkezésére. A reklám stresszlabdák kreatív, színes reklámtárgyak, melyek nagy reklámfelülettel rendelkeznek, és a színvilág az Ön elképzelései szerint alakítható. Feliratozhatók céglogóval, szlogennel vagy márkanévvel, és versenyképes áron kivitelezhető a gyártásuk. Az egyedi gyártású céges reklám stresszlabdák hatékonyan elősegíthetik az Ön vállalkozásának a fejlődését, mivel ügyfelei és potenciális vásárlói nap mint nap használni fogják őket, és amikor az Ön termékeire lesz szükségük, az Ön vállalkozása lesz az első, ami eszükbe jut. Gyártasson most stresszlabda egyedi reklámtárgyakat, és ajándékozza őket üzleti partnereinek.

Egyedi reklám stresszlabdák rendelése itt!

Az alábbiakban megtekinthet néhány példát a lehetséges gyártható stresszlabdák közül, annak elősegítése érdekében, hogy egy fogalmat alkosson a lehetőségekről. Amennyiben megtetszett Önnek az ötlet, lépjen velünk kapcsolatba és kérje egyedi árajánlatunkat.

Egyedi stresszlabdákEgyedi gyártású reklám stresszlabdák

Az egyedi gyártású reklám stresszlabdák minden bizonnyal kedves reklámtárgyak leszek az Ön üzleti partnerei asztalán. Ily módon az Ön vállalkozása folyamatosan szem előtt lesz, és a következő alkalommal Öntől fognak rendelni.

Kis mennyiségek esetén a Smiley stresszlabdák alapszínei: sárga, narancs, rózsaszín, piros, zöld, kék.

Alapanyag: PU (poliuretán), PVC
Méret: Ø 6,5 cm, kb. 22 gramm
Stresszlabda feliratozás: tamponnyomás, transzfer nyomtatás
Minimálisan rendelhető mennyiség: 1000 darab
Egyedi reklám stresszlabdák rendelése itt!

Céges reklám stresszlabdákCéges reklám stresszlabdák

A céges reklám stresszlabdák labdák emblémázva vagy embléma nélkül is rendelhetők. Nagy mennyiségek esetén bármilyen Pantone szín kivitelezhető, kis mennyiségek esetén az alábbi színek közül válogathat: fehér, sárga, narancs, rózsaszín, piros, lila, világoskék, kék, világos zöld, zöld, fekete. A céges reklám stressz labdák kreatív reklámajándékok ügyfelei számára.

Alapanyag: PU (poliuretán), PVC
Méret: Ø 6,5 cm, kb. 22 gramm
Stresszlabda feliratozás: tamponnyomás, transzfer nyomtatás
Minimálisan rendelhető mennyiség: 1000 darab
Egyedi reklám stresszlabdák rendelése itt!

Reklám stresszlabdák rendelésreReklám stresszlabdák rendelésre

A reklám stresszlabdák egyedi rendelésre készülnek az Ön által kért paraméterek szerint. Az egyedi rendelésre készült reklám stresszlabdák különböző formák, színek, méretek és nyomtatási lehetőségek szerint elkészített céges reklámtárgyak, melyek hatékonyan elősegítik az Ön márkaépítését.

Anyag: PU (poliuretán), PVC
Méret: egyedi igények szerint
Stresszlabda feliratozás: tamponnyomás, transzfer nyomtatás
Minimálisan rendelhető mennyiség: 1000 darab
Egyedi reklám stresszlabdák rendelése itt!

Rendeljen Ön is emblémázott reklám stresszlabdákat

A stresszlabdákhoz felhasznált alapanyag szinte minden esetben poliuretán (PU). A poliuretán egy olyan polimer, melyet széles körben használjnak az összes ipari ágazatban. A könnyű és puha golyókat általában poliuretán felhasználásával készítik el, de előfordul, hogy PVC alapanyagot is használnak.

A reklám stresszlabdák nyomtatása

A reklám stresszlabdák nyomtatásához két alapvető módszert használnak. Az első és a legszélesebb körben használt egy tamponnyomás egy olyan folyamat, amelyben 2D képeket nyomtatnak 3D tárgyakra. A második módszer a logózott stresszlabdák nyomtatására a transzfer nyomtatás.

* Az árak 1000 darabos rendelés esetén érvényesek, nem tartalmazzák az Áfát és a gyártás előkészítésének költségeit.

Egyedi gyártású céges reklám stresszlabdák további információk és árajánlat itt!

Egyedi gyártású céges reklám stresszlabdákkal szeretné reklámozni a vállalkozását? Egyedi rendelésre készült céges reklám stresszlabdákat szeretne rendelni? Lépjen velünk kapcsolatba most! Tegye fel a kérdéseit, és munkatársunk hamarosan küldi Önnek a kért árajánlatot.

Kérjen árajánlatot e-mailben: info@egyedi-reklam.hu.

Az árajánlathoz kérjük minél több rendelkezésre álló információt adjon meg: a kért termék, a kért mennyiség, méret, szín vagy színkombináció, a kért szállítási határidő, a termék súlya, típusa. Ezek az információk sokat segítenek abban, hogy Ön gyorsan kapjon pontos számítások alapján elkészített árajánlatot.

Bízunk benne, hogy hamarosan együtt fogunk dolgozni! A Gifts Service csapata.