Strand reklám papucsokReklám papucsok széles választékban

A reklám papucsok lehetnek strandpapucsok, alkalmi strand szandálok vagy szállodai papucsok. reklám papucsok sokféle anyagból készülhetnek, mint például gumi, vinil, hab, szövet, vagy egyéb olyan alapanyagok, amelyeknél nem számít ha vizesek lesznek. Normális esetben a reklám papucsok laposak (vagy kicsi sarkuk van) és az áruk viszonylag alacsony más szandálokhoz képest.

Reklám papucsok rendelése itt.

Hotel reklám papucsokLogózott reklám papucsok

A reklám papucsok olyan szandálok, amelyek a következő jellemzők közül néhánnyal vagy minddel rendelkeznek: cégnév feliratozás, logó, a termék képe a felső részen, a talpbetéten, az oldalán, valamint stancolt vagy dombornyomott logó a talpán.

Reklám papucsok rendelése itt.

Szállodai reklám papucsokReklám papucsok beszállítója

Reklám papucsok és szállodai papucsok beszállítója és forgalmazója vagyunk a kiskereskedelmi, nagykereskedelmi és kereskedelmi szektorokban. Most alakítjuk ki a jó partnerkapcsolatainkat ebben az iparágban. Saját gyárunk képessé tesz minket arra, hogy ügyfeleinket a legszélesebb körben ki tudjuk szolgálni. Mivel a minőség, a szolgáltatások és az értékek terén a legjobbat tudjuk nyújtani, az Ön papucs igényeit minden bizonnyal túlteljesítjük.

Reklám papucsok rendelése itt.

Egyedi gyártású céges reklám papucsokkal szeretné reklámozni a vállalkozását? Egyedi rendelésre készült céges papucsokat szeretne rendelni? Lépjen velünk kapcsolatba most! Tegye fel a kérdéseit, és munkatársunk hamarosan küldi Önnek a kért árajánlatot.

Kérjen árajánlatot e-mailben: info@egyedi-reklam.hu.

Az árajánlathoz kérjük minél több rendelkezésre álló információt adjon meg: a kért termék, a kért mennyiség, méret, szín vagy színkombináció, a kért szállítási határidő, a termék súlya, típusa. Ezek az információk sokat segítenek abban, hogy Ön gyorsan kapjon pontos számítások alapján elkészített árajánlatot.

Bízunk benne, hogy hamarosan együtt fogunk dolgozni! A Gifts Service csapata.