Egyedi reklám sebtapaszok

Egyedi reklám sebtapaszokEgyedi reklám sebtapaszok – elsősegély tapaszok, a sebek védelméért

A sebtapaszok, más néven ragtapaszok vagy egyszerűen csak tapaszok funkciója ugyanaz, mint amikor a seben var alakul ki, hogy megvédje a felületét. A sebre helyezett ragtapasz megvédi a sebes felületet a szennyeződésektől és a bakteriális fertőzésektől, oly módon, hogy közben nem akadályozza meg a seb levegőzését és nem ragad bele a sebbe.

Egyedi reklám sebtapaszok rendelése itt.

A kutatások eredményei azt igazolták, hogy a sebeken képződő vastag hegek gyakran megrepednek, a heg megszárad és repedezetté, törékennyé válik. Sebtapaszok felhelyezésével meg lehet akadályozni a hegesedést. A ragtapaszok használatának előnyei közé tartozik a sebek gyorsabb gyógyulása, kevesebb hegesedéssel.

30 sebtapasz karton dobozban megszemélyesitett ragtapaszok logózott műanyag dobozos sebtapaszok üzleti ajándék sebtapaszok

Az egyedi reklám sebtapaszok felhasználhatósága

Az alábbi képeken többféle ragtapaszt és sebtapaszt láthat, amelyek a test különböző részén keletkezett sebekre használhatók, mint például az ujjperec, ujjak, orr, stb. Azt is megfigyelheti, hogy az egyes ragtapaszok felületére valamint az adagolókra milyen szép képek vannak nyomtatva. A sebtapaszok manapság már nem csak funkciójuknak megfelelően használhatók: Ön, mint cégtulajdonos reklámfelületnek is használhatja az egyedi reklám sebtapaszokat. Az egyedi reklám sebtapaszok az Ön ügyfelének a sérült felületén egy igazi, élő reklámfelület.

Egyedi reklám sebtapaszok rendelése itt.

Reklám sebtapaszok  Egyedi sebpataszok

Egyedi reklám sebtapaszok rendelése itt.

Egyedi reklám sebtapaszok rendelésre nagy tételben

reklám sebtapaszok logózott dobozos septaaszok rendelesre gyartott sebtapaszok reklám ragtapaszok

Cégünk, mint a szakértő reklám sebtapasz beszállító reklám sebtapaszok széles választékával állunk az Ön rendelkezésére. Rendelhet tőlünk bármilyen formájú, színű és csomagolású sebtapaszt. Tudunk nyomtatni a tapasz felületére logót, márkanevet, szlogent, weboldal címet, vagy bármilyen Ön által kért képet vagy grafikát, amely Ön szerint megfelel arra, hogy reklámozzon a sebtapasz felhasználók köreiben. Íme néhány mintadarab a termékeink közül.

Egyedi reklám sebtapaszok rendelése itt.

Emblémázott sebtapaszok  Design sebtapaszok  Emblémázott ragtapaszok

Szeretne még több reklám sebtapaszt látni?

Szeretné reklám sebtapaszok segítségével reklámozni a vállalkozását?

Egyedi reklám sebtapaszok rendelése itt.

egyedi ragtapasz latvanyterv logozott kartondobozos sebtapaszok

Egyedi gyártású céges reklám sebtapaszokkal szeretné reklámozni a vállalkozását? Egyedi rendelésre készült céges reklám sebtapaszokat szeretne rendelni? Lépjen velünk kapcsolatba most! Tegye fel a kérdéseit, és munkatársunk hamarosan küldi Önnek a kért árajánlatot.

Kérjen árajánlatot e-mailben: info@egyedi-reklam.hu.

Az árajánlathoz kérjük minél több rendelkezésre álló információt adjon meg: a kért termék, a kért mennyiség, méret, szín vagy színkombináció, a kért szállítási határidő, a termék súlya, típusa. Ezek az információk sokat segítenek abban, hogy Ön gyorsan kapjon pontos számítások alapján elkészített árajánlatot.

Bízunk benne, hogy hamarosan együtt fogunk dolgozni! A Gifts Service csapata.