Egyedi rendezvénysátrak

Egyedi rendezvénysátrakEmblémázott egyedi rendezvénysátrak

Az egyedi rendezvénysátrak segítségével több látogatóra tehet szert, a puszta látvány egy szabadon álló látványos hirdetés. Olyan ez, mint egy hatalmas molinó, amely felhívja a potenciális ügyfelek, az üzleti partnerek és bárki más arra járó figyelmét az Ön jelenlétére. Mi is lehetne hatékonyabb, mint az egyedi rendezvénysátrak, amelyeket teljesen egyedi arculatúvá tehet egy reklámüzenet, amit Ön mindenkinek meg szeretne mutatni. Mióta az összecsukható egyedi rendezvénysátrak használata elterjedt a társasági események, üzleti találkozók és a kiállítások alkalmával, egyre népszerűbb lesz ennek a használata, mivel egy költséghatékony és kényelmes módja a reklámozásnak.

Egyedi rendezvénysátrak rendelése itt.

Egyedi reklám sátrakMivel a pop-up rendezvénysátrak könnyen összeállíthatók, Ön nagyon sokféle képpen tudja őket használni. A legtöbb rendezvénysátor a közepén nyitott, ami lehetővé teszi azt, hogy gépeket, asztalokat vagy egyéb felszereléseket kényelmesen elhelyezhessen bennük az események alkalmával. A reklám rendezvénysátrak egy fő célja az, hogy odacsalogassák a látogatókat és ott tartsák őket.

Egyedi rendezvénysátrak rendelése itt.

RendézvénysátrakEgyedi rendezvénysátrak – könnyű észrevenni

Az egyedi rendezvénysátrak használata kiváló módja a reklámozásnak, mivel nagyon nagyok. Még egy kicsi, 2×2 méteres sátor emblémázható felülete is hatalmas. Amennyiben az Ön cégének a logója a sátorra van nyomtatva, a láthatósága rögtön megnövekszik, hiszen az arra járó vezetők láthatják a logóját, anélkül, hogy megállnának. Az egyedi rendezvénysátrak bármilyen színkombinációban elkészíthetők. Tervezheti úgy, hogy a háttér a logó színeivel kontrasztban legyen vagy az egész sátor színe harmonizálhat a logóval. Fel tudjuk használni az Ön megszokott grafikáját, vagy a tervezőink készíthetnek Önnek egy teljesen új arculatot.

Egyedi rendezvénysátrak rendelése itt.

Könnyen összecsukható rendézvénysátrakEgyedi rendezvénysátrak – beltéri és kültéri

Ezek a reklám sátrak nagy kiállítási termekben használhatók. Ilyen helyzetben ezek jobbak lehetnek, mint egy hagyományos bemutató stand, mert a logó sokkal jobban látszik. Kültéri használatra úgyszintén kiválóan alkalmasak, mivel az ügyfelek könnyen meg tudják közelíteni, be tudnak menni, kényelmesen válogathatnak az Ön termékei között, mert védve vannak az esetleges erős napfénytől vagy esőtől.

Egyedi rendezvénysátrak rendelése itt.

Könnyen felállítható rendézvénysátrakEgyedi rendezvénysátrak – könnyű összeállítani és lebontani

Sajnos néha előfordul, hogy Önnek egyedül kell összeszerelni és szétszedni a bemutató reklám sátrat. A legtöbb sátor egyszerű felépítésű, a vinil borítás a csatlakozó pontokon épül rá a pólusokra. A nagyobbakhoz szükség lehet egy nagyobb csapatra az összeállításkor, de a legtöbb esetben ez egy egyszerű feladat.

Egyedi rendezvénysátrak rendelése itt.

Egyedi rendezvénysátrak – bármilyen forma

Az Ön által elképzelt egyedi rendezvénysátrak rendkívül változatos formában készülhetnek: egyedi falakkal, részleges falakkal, fallal két, három vagy négy oldalon, átlátszó falakkal, vagy logóval emblémázott falakkal, szinte bármilyen tervezés elképzelhető. Néhány reklám sátor megvalósítható magas csúccsal, dupla csúccsal, hogy a belső tér magasabb legyen, és emellett készülhet kupola, ház, kastély vagy egyéb speciális alakzatban. Ezek a hordozható sátrak boltívekkel, bannerekkel, zászlókkal, digitális képekkel, vagy sok más speciális kiegészítővel készülhetnek, melyek által még inkább magukra vonják a figyelmet.

Egyedi rendezvénysátrak rendelése itt.

Egyedi gyártású céges reklám sátrakkal szeretné reklámozni a vállalkozását? Egyedi rendelésre készült céges reklám sátrakat szeretne rendelni? Lépjen velünk kapcsolatba most! Tegye fel a kérdéseit, és munkatársunk hamarosan küldi Önnek a kért árajánlatot.

Kérjen árajánlatot e-mailben: info@egyedi-reklam.hu.

Az árajánlathoz kérjük minél több rendelkezésre álló információt adjon meg: a kért termék, a kért mennyiség, méret, szín vagy színkombináció, a kért szállítási határidő, a termék súlya, típusa. Ezek az információk sokat segítenek abban, hogy Ön gyorsan kapjon pontos számítások alapján elkészített árajánlatot.

Bízunk benne, hogy hamarosan együtt fogunk dolgozni! A Gifts Service csapata.