Reklám kaleidoszkópok

Reklám kaleidoszkópokA reklám kaleidoszkópok története

A legelső kaleidoszkópot David Brewster, egy skót feltaláló találta fel 1816-ban, és találmányát egy évvel később, 1817-ben szabadalmaztatta. A kaleidoszkóp egy tükrökből álló cső, amelyben színes gyöngyök, üvegdarabok vagy egyéb kicsi dolgok vannak. Amikor az ember belenéz a csőbe, ezernyi különböző mintázatot láthat, melyek a benne levő tükörben tükröződnek. Tudományosan mondva a kaleidoszkóp kapcsolatban van a hiperbolikus geometriával.

Reklám kaleidoszkópok rendelése itt.

egyedi reklám kaleidoszkópokA reklám kaleidoszkópok egyedi reklámajándékok

Azonban, mivel a szabadalom rosszul volt megfogalmazva, mások is szabadon másolhatták az új találmányt. Később, az 1870-es évek elején, Charles Bush (1825-1900) egy amerikai úriember megújította a kaleidoszkóp szabadalmát és útjára indult a nagy kaleidoszkóp hóbort, más kapcsolódó termékekkel együtt, mint például a kaleidoszkóp állvány és a kaleidoszkóp doboz. Azóta ezek a kezdeti termékek rendkívül népszerűek, az egész világon sokan vásárolnak reklám kaleidoszkópokat, hogy aztán reklámajándék gyanánt az ügyfeleiknek ajándékozzák őket.

Reklám kaleidoszkópok rendelése itt.

Egyedi gyártású céges reklám kaleidoszkópokkal szeretné reklámozni a vállalkozását? Egyedi rendelésre készült céges reklám kaleidoszkópokat szeretne rendelni? Lépjen velünk kapcsolatba most! Tegye fel a kérdéseit, és munkatársunk hamarosan küldi Önnek a kért árajánlatot.

Kérjen árajánlatot e-mailben: info@egyedi-reklam.hu.

Az árajánlathoz kérjük minél több rendelkezésre álló információt adjon meg: a kért termék, a kért mennyiség, méret, szín vagy színkombináció, a kért szállítási határidő, a termék súlya, típusa. Ezek az információk sokat segítenek abban, hogy Ön gyorsan kapjon pontos számítások alapján elkészített árajánlatot.

Bízunk benne, hogy hamarosan együtt fogunk dolgozni! A Gifts Service csapata.