Reklám karabinerek

Reklám karabinerek – mi a karabiner?

A karabinerek ovális, hosszúkás vagy körte alakú fém csipeszek rugós vagy csavaros rögzítéssel. Hegymászáshoz, sziklamászáshoz, vitorlázáshoz, fára mászáshoz használják őket, a tűzoltók mentéshez, az ipari alpinisták pedig az építőiparban és nagy épületek ablakainak tisztításakor. Számos különböző típusú és osztályú karabiner létezik, különféle biztonsági és minősítő biztonsági szabványnak megfelelően. Az általunk gyártott karabinerek tulajdonképpen kiegészítő karabinerek, melyeket kötélzeti és hasonló célokra használhatunk, ahol nincs szükség arra, hogy életmentő szabványoknak feleljenek meg.

Reklám karabinerek rendelése itt.

A mi reklám karabiner választékunk könnyű, erős, megfizethető és kényelmes – a ház körül, munkahelyen vagy irodában is használható modelleket tartalmaz. Ezeket a karabinereket nagyrészt kulcstartónak és függőágy tartónak használják, vagy éppenséggel különböző eszközök felakasztására. Mindemellett ezek a sokoldalú felhasználhatóságú karabinerek használhatók vízisí húzáshoz, kemping felszerelés részeként és egy csomó más dologra. De ne felejtse el, hogy ezek a szép fényes, színes reklám karabinerek felhasználása kizárólag olyan lehet, ami nem igényel életmentő biztonságot.

Reklám karabinerekReklám karabinerek egyedi feliratozással vagy formával

A reklám karabinerek kiváló céges marketing- és márkaépítő eszközök, mivel céglogó, üzenet vagy szlogen kerülhet rájuk lézeres gravírozással.

Ön és az ügyfelei nem feltétlenül kell hegymászónak lenniük ahhoz, hogy karabiner rajongók legyenek. Ezek a kicsi karabiner utánzatok az igazi hegymászó karabinerek mintája alapján készülnek. A zárómechanizmusok összenyomással nyílnak és mikor elengedik őket, a reklám karabinerek bezáródnak. Így tudnak megtartani különböző tárgyakat, és így lehet ráakasztani ruhákra vagy egyéb tárgyakra. Sokan használnak reklám karabinereket kulcstartónak. A nagyobbakra több kulcskarikát is lehet akasztani. A kisebbekkel pénztárcákat lehet rácsatolni a nadrágszíjra

Reklám karabinerek rendelése itt.

Alumínium reklám karabinerekA reklám karabinerek rövid története

A reklám karabinerek közül a kulcstartók voltak az első marketing eszközként használt karabinerek, még a 90-es évek elején, mikor egy reklámcég bemutatta őket a katalógusában. Ezek az első darabok fekete színben, színes nájlon zsinórral és egyedi emblémázással készültek. A következő lépés nagy mértékben megnövelte a kulcstartó karabinerek népszerűségét a világ minden táján. 1995-ben a RMG kiegészítő felszerelésekkel foglalkozó cég kifejlesztette a karabiner kulcstartókat és célpiacának az egyetemistákat jelölte meg.

Színes reklám karabinerekSzintén az 1995-ös év környékén néhány cég elkezdett kísérleteket végezni; kipróbálták hogyan lehet a karabiner felületére közvetlenül emblémázni lézer gravírozással. A karabiner színe csak egy bevonat, a lézer gyakorlatilag eltávolítja ezt a felületet, alatta pedig a fényes alumínium felület látszik. A színek hozzáadásán kívül az alumínium felületének eloxálása megvédi a kopástól és az elhasználódástól. A tamponnyomás előnye, hogy a felirat színes lehet. Ennek a módszernek a hátránya, hogy a nyomat nem időtálló, a folyamatos használat és például a kulcsokkal vagy gombokkal való folyamatos érintkezés miatt karcolódik és előbb-utóbb lekopik. A reklám karabinerek emblémázásának mai napig népszerű módszere a tamponnynomás, de a lézer gravírozás messze a legnépszerűbb és legtöbbet kért feliratozási módszer.

A 90-es évek végén már mindenhol találkozhattunk lézeres gravírozással és tamponnyomással feliratozott karabinerek széles skálájával: az egyetemisták hátizsákjától kezdve az üzletemberek aktatáskájáig mindenhol megtalálhatók a mai napig. Ez idő alatt kezdtek megjelenni a piacon az egyedi formájú karabinerek is.

Reklám karabinerek rendelése itt.

Egyedi gyártású céges reklám karabinerekkel szeretné reklámozni a vállalkozását? Egyedi rendelésre készült céges reklám karabinereket szeretne rendelni? Lépjen velünk kapcsolatba most! Tegye fel a kérdéseit, és munkatársunk hamarosan küldi Önnek a kért árajánlatot.

Kérjen árajánlatot e-mailben: info@egyedi-reklam.hu.

Az árajánlathoz kérjük minél több rendelkezésre álló információt adjon meg: a kért termék, a kért mennyiség, méret, szín vagy színkombináció, a kért szállítási határidő, a termék súlya, típusa. Ezek az információk sokat segítenek abban, hogy Ön gyorsan kapjon pontos számítások alapján elkészített árajánlatot.

Bízunk benne, hogy hamarosan együtt fogunk dolgozni! A Gifts Service csapata.