Emblémázott reklám hőmérők

Reklám hőmérőkKültéri reklám emblémázott hőmérők

A reklámcéllal készített emblémázott hőmérők érdekes és különleges reklámtárgyak is lehetnek. A céglogóval emblémázott hőmérők nyomtatható felülete viszonylag nagy, érdekes alakúra lehet őket gyártani, különböző alapanyagokból készülhet, és könnyű termékek, így nyugodtan elmondhatjuk, hogy a megszokottól kimondottan eltérő reklámtárgyak. Az egyedi emblémázott hőmérőknek az különlegessége, hogy nem csak egyszer használatos szóróajándékok, hanem hasznos tárgyak, melyeket az emberek később hosszú időn keresztül használni fognak. A hosszútávú használati idő alatt természetesen az ön vállalkozása, céglogója vagy reklámüzenete folyamatosan látható marad, így növeli a márka ismertségét. A reklám hőmérők rendelésre készülnek kültéri és beltéri használatra.

Egyedi gyártású céges reklám hőmérők további információk és árajánlat itt!

Logózott reklám hőmérők

Az alábbiakban megtekintheti néhány korábbi reklám hőmérő munkánkat, egy kis ízelítőt abból, hogyan építheti Ön is a saját márkáját a logózott reklám hőmérők segítségével. Az alábbi lehetőségek nem a teljes skálát mutatják be: ez csak egy kis ízelítő, hogy az Ön fantáziája szárnyakat kapjon, és hamarosan elképzelje hogyan reklámozhatná a vállalkozását reklám hőmérők segítségével.

Logózott hőmérőkEgyedi reklám kültéri hőmérők

Olcsó reklám hőmérők műanyagból. Az emblémázott hőmérők kicsi, könnyű és költséghatékony reklámtárgyak, melyeken nagyon szépen meg lehet jeleníteni az Ön céglogóját. Az egyedi rendelésre készült reklám hőmérőket könnyen fel lehet helyezni ablakra a hátoldalon található tapadókorongok segítségével.

Alapanyag: műanyag
Méret: 3.8 cm x 16.5 cm
Emblémázás: szitanyomással
Súly: 40 g
Minimum rendelés: 100 darab
Kérjen árajánlatot most!

Emblémázott hőmérőkMűanyag reklám hőmérők

Műanyag hőmérők nyomtatott műanyag reklám hőmérők szokás egy jó választás, mert az általuk kínált többféle kezelési lehetőség, könnyen nyomtatható, és könnyű. Műanyag reklám hőmérők rendelni alkalmasak beltéri és kültéri használatra, és nagy lesz, hogy támogassák az üzleti és a márka.

Alapanyag: műanyag
Méret: 9 cm x 29 cm
Nyomtatás: színes digitális nyomtatás
Súly: 117 gramm
Minimum rendelés: 100 darab
Kérjen árajánlatot most!

Céglogós hőmérőkAlumínium reklám hőmérők egyedi emblémával

Az alumínium reklám hőmérők egyedi emblémával az időjárástól függetlenül egész évben támogatják az Ön üzletét, és folyamatosan hozzák az új ügyfeleket a vállalkozásának. Az alumínium reklám hőmérőkre hatalmas a kereslet.

Alapanyag: alumínium
Méret: 8 cm x 29 cm
Emblémázás szitanyomással
Súly: 125 gramm
Minimum rendelés: 100 darab
Kérjen árajánlatot most!

Egyedi hőmérőkFából készült reklám hőmérők egyedi rendelésre

A fából készült reklám hőmérők egyedi rendelésre készülnek, és szitanyomással vagy lézergravírozással emblémázhatók. A végeredmény egy különleges reklámtárgy, mely segítségével hasznos reklámtermék által reklámozhatja a vállalkozását.

Alapanyag: tölgyfa, juharfa
Méret: 9 cm x 29 cm x 0,9 cm
Nyomtatás: szitanyomás, lézeres gravírozás
Súly: 180 gramm
Minimum rendelés: 100 darab
Kérjen árajánlatot most!

Céges emblémázott hőmérőkEgyedi reklám fém hőmérők

A fém reklám hőmérők egyedi gyártású hőmérők, melyeket különleges reklámtárgyakként tud tud adni ügyfelei és üzleti partnerei számára. A fém reklám hőmérők az Ön által kért logóval emblémázva készülnek, így erősen támogatják az Ön márkaépítését.

Alapanyag: fém (fém)
Méret: 12.5 cm x 43 cm
Nyomtatás: színes nyomtatás
Súly: 230 gramm
Minimum rendelés: 100 darab
Kérjen árajánlatot most!

Reklám hőmérők egyedi anyagok

Az egyedi gyártású céglogóval emblémázott hőmérők készítéséhez a leggyakrabban használt alapanyagok a műanyag, a fa vagy a fém. Leggyakrabban műanyag reklám hőmérőket rendelnek tőlünk, mivel ezek könnyűek, könnyen és gyorsan nyomtathatók versenyképes áron. Az egyedi fa és a fém reklám hőmérők inkább számítanak luxuskategóriának, így ezek drágábbak. Az egyedi reklám hőmérőket különböző módon lehet rögzíteni – csavarok, tapadókorong, stb. segítségével. Ön szabja meg, hogy a reklám hőmérők milyen mértékegységben mérjék a hőmérsékletet: választhat Celsius, Fahrenheit, vagy a kettő kombinációja között. A folyadék lehet, piros, kék vagy zöld.

Reklám hőmérők egyedi nyomtatással

A reklám hőmérők egyedi nyomtatással készülnek – például kerülhet rájuk egy-egy logó, védjegy, szlogen így azonnal egy különlegesen egyedi reklámtárgy lesz belőlük, mely elősegíti az Ön vállalkozásának előmenetelét. A rendelésre készült reklám hőmérők a következő emblémázási technikákkal feliratozhatók: színes digitális nyomtatás, szitanyomás vagy lézeres gravírozás. A jó minőségű nyomtatáshoz használt festékek ellenállnak az UV sugárzásnak, így a reklám hőmérők ragyogó színe sokáig megmarad.

Egyedi gyártású céges reklám hőmérők további információk és árajánlat itt!

Egyedi gyártású céges reklám hőmérőkkel szeretné reklámozni a vállalkozását? Egyedi rendelésre készült céges reklám hőmérőket szeretne rendelni? Lépjen velünk kapcsolatba most! Tegye fel a kérdéseit, és munkatársunk hamarosan küldi Önnek a kért árajánlatot.

Kérjen árajánlatot e-mailben: info@egyedi-reklam.hu.

Az árajánlathoz kérjük minél több rendelkezésre álló információt adjon meg: a kért termék, a kért mennyiség, méret, szín vagy színkombináció, a kért szállítási határidő, a termék súlya, típusa. Ezek az információk sokat segítenek abban, hogy Ön gyorsan kapjon pontos számítások alapján elkészített árajánlatot.

Bízunk benne, hogy hamarosan együtt fogunk dolgozni! A Gifts Service csapata.