Kínai reklám lámpások

Kínai reklám lámpásokA kínai reklám lámpások története

Először a régi kínaiak készítetek papír lámpákat. A legelső papír lámpák durva kivitelezésűek voltak és semmilyen dekoratív célt nem töltöttek be. De a papír lámpák külalakja hamar megváltozott, amint az emberek a szépen kidolgozott papír lámpák segítségével fitogtatni akarták a fontosságukat és társadalmi státuszukat otthonaikban és templomaikban.

Egyedi gyártású céges reklám lámpások további információk és árajánlat itt!

A kínai reklám lámpások szerepe az ázsiai ünnepségeken soha nem csökkent, a mai napig is ezek a kis fények láthatók minden eseményen, védjegyezve a különleges alkalmakat. Annak ellenére, hogy a világ egyre inkább fejlődik, a kínai reklám lámpások fényének a mai napig nagy jelentősége van az ázsiai kultúrában. A legnépszerűbb kínai reklám lámpások általában rizspapírból készülnek.Kínai reklám lámpások

A papír lámpa gyönyörű dekoratív mennyezeti lámpa, mely gyakorlatilag abból áll, hogy a rizspapír körülöleli a fényforrást. A mennyezeti papír lámpák 2000 éve népszerűek fényforrás és dekoráció gyanánt is.

Kínai reklám lámpások rendelése itt.

Esküvői kínai reklám lámpásokA kínai reklám lámpások új trendje

A kínai reklám lámpások felhasználása leginkább különböző ünnepségek alkalmával népszerű, főként Kínában és más ázsiai országokban. Viszont a látvány annyira lenyűgöző, hogy a kínai reklám lámpások ma már bárhol a világon megtalálhatók, olyan különleges események alkalmával, mint például: esküvők, születésnapok, cégmegnyitók és különféle fesztiválok. A kínai reklám lámpások, nem csak egyszerűen szép és színes dekorációk, hanem, mivel céglogóval, cégnévvel, reklámüzenetekkel feliratozhatók, dekorációs céljuk mellett reklámcélokat is szolgálnak.

Egyedi kínai reklám lámpásokHa egyedi kínai reklám lámpások használata mellett dönt, színek és formák hatalmas választéka áll rendelkezésére. Választhat fehér gömb alakú papír lámpát, vagy piros oválisat, esetleg kék kocka alakút, stb. Minden lehetséges kombináció tökéletes kínai reklám lámpás választás lehet az Ön által szervezett eseményen. A hatalmas választék nem merül ki a színekben, óriási méret választékból is válogathat az egyedi lámpa kiválasztásánál, 20 cm-estől, a rendkívül hatásos 106 cm-esig. Mivel az kínai reklám lámpások papír alapanyagból készülnek, bármilyen logó, kép, művészi dizájn vagy szöveg nyomtatható rájuk. Egyik-másik egyedi lámpa vicces, míg mások kimondottan elegánsak. Minden azon múlik, hogy Ön mit akar.

sarga-lampasok    lampas

Kínai reklám lámpások rendelése itt.

Papír kínai reklám lámpásokSzínes kínai reklám lámpások

Kínai reklám lámpások rendelése itt.

Egyedi gyártású céges reklám lámpások további információk és árajánlat itt!

Egyedi gyártású céges reklám lámpásokkal szeretné reklámozni a vállalkozását? Egyedi rendelésre készült céges reklámlámpásokat szeretne rendelni? Lépjen velünk kapcsolatba most! Tegye fel a kérdéseit, és munkatársunk hamarosan küldi Önnek a kért árajánlatot.

Kérjen árajánlatot e-mailben: info@egyedi-reklam.hu.

Az árajánlathoz kérjük minél több rendelkezésre álló információt adjon meg: a kért termék, a kért mennyiség, méret, szín vagy színkombináció, a kért szállítási határidő, a termék súlya, típusa. Ezek az információk sokat segítenek abban, hogy Ön gyorsan kapjon pontos számítások alapján elkészített árajánlatot.

Bízunk benne, hogy hamarosan együtt fogunk dolgozni! A Gifts Service csapata.