Egyedi csúszásgátló alátétek

Egyedi csúszásgátló alátét rendelésre

A nanopad az autóban egy kihagyhatatlan reklámtermék!

  Mi az egyedi csúszásgátló alátét – nanopad?

A nanopad egy gumi darab, olyan csúszásgátló alátét, melynek tapadós felülete van, ami megakadályozza, hogy a rá helyezett tárgyak elmozduljanak vagy lecsússzanak. Felhasználható az autó műszerfalán, asztalon, ablakon, otthon, az irodában, vagy bármely más helyen, ahol úgy gondolja, hogy mobiltelefonokat, tollakat, érméket, iPod-ot vagy más apró tárgyakat helyezhet el rajta.

Egyedi csúszásgátló alátét rendelése itt.

   A csúszásmentes alátét – nanopad – jellemzői

*Környezetbarát alapanyagokból készült (FDA 177.2600 hitelesítéssel rendelkezik), ami a súrlódás elvét használja arra, hogy telefonok, szemüvegek és más tárgyakat szorosan a helyén tartsa.

  • Nem tartalmaz ragasztót és nem hagy ragadós nyomot maga után
  • Magába szívja a port a rá helyezett tárgyakból
  • Az autó tiszta műszerfalára helyezve megakadályozza a rá helyezett tárgyak elcsúszását
  • A rányomtatott logók maximális nyilvánosságot kapnak, ezért kiváló reklámajándékok például kiállításokon
  • Jól bírják a magas és az alacsony hőmérsékletet is(-50 és 200 fok)
  • Mosható és újra felhasználható

Egyedi csúszásgátló alátétek rendelése itt.

Csúszásgátló alátét    Csúszásgátló alátétek

  Reklám egyedi csúszásgátló alátét

Az egyedi csúszásgátló alátétek bármilyen képpel vagy grafikával nyomtathatók, és ezen tulajdonságuk miatt igazán népszerű reklámajándékok, melyeket kiállításokon és üzleti tárgyalásokon érdemes osztogatni. Menő dolognak tartja azt, hogy az autó műszerfalán stabilan el van helyezve látható helyre egy mobiltelefon? Így Ön is elképzelheti, hogy a reklám nanopad miért olyan szolgálatkész üzleti marketing eszközök. Az egyedi nanopadok saját cégnévvel, logóval, címmel, webcímmel és telefonszámmal ellátva hosszú időn keresztül az Ön potenciális ügyfele látóterében vannak, mindaddig, amíg ő az autójában tartózkodik.

Ezek a csúszásgátló alátétek nem mérgező alapanyagokból készülnek, környezetbarátok, ami azért fontos, mert ezeket általában zárt térben használják. Tapasztalt nanopad beszállítók lévén beszereztük a FDA 177.2600 tanúsítványt, ami sok meglévő és jövendőbeli ügyfelünk számára nagyon fontos.

Egyedi csúszásgátló alátétek    Egyedi csúszásgátló alátét

Egyedi reklám nanoapadok rendelése itt!

Egyedi gyártású céges logózott nanopadokkal szeretné reklámozni a vállalkozását? Egyedi rendelésre készült céges logózott nanopadokat szeretne rendelni? Lépjen velünk kapcsolatba most! Tegye fel a kérdéseit, és munkatársunk hamarosan küldi Önnek a kért árajánlatot.

Kérjen árajánlatot e-mailben: info@egyedi-reklam.hu.

Az árajánlathoz kérjük minél több rendelkezésre álló információt adjon meg: a kért termék, a kért mennyiség, méret, szín vagy színkombináció, a kért szállítási határidő, a termék súlya, típusa. Ezek az információk sokat segítenek abban, hogy Ön gyorsan kapjon pontos számítások alapján elkészített árajánlatot.

Bízunk benne, hogy hamarosan együtt fogunk dolgozni! A Gifts Service csapata.