Eldobható reklám esőkabátok

Reklám eldobható esőkabátokEmblémázott eldobható reklám esőkabátok

A kültéri események alkalmával nagyon hasznos darab egy eldobható esőkabát. Az egész évben hordható esőkabátokhoz képest, melyek kényelmetlenek és idétlenül néznek ki, az eldobható esőkabátok sokkal könnyebbek, kicsire vannak összecsomagolva, nem nagyobbak egy pénztárcánál.

Színes esőkabátokAz eldobható reklám esőkabátokat egy kicsi táskába vagy dobozba lehet csomagolni, azután pedig, az esős napokon használni. A kicsi csomagot az eldobható esőkabáttal együtt be lehet tenni a táskába, mert kényelmesen belefér.

Emblémázott reklám eldobható esőkabátok rendelése itt.

Egyedi reklám eldobható esőkabátok

Nyomtatott esőkabátokAz egyszínű eldobható esőkabátok használata kicsit furcsa viselet lehet. Viszont, amikor ezek nyomtatva vannak különféle márkanevekkel, azonnal divatos reklámtermékek válnak belőlük, melyeket örömmel lehet hordani az esős napokon.

A reklám eldobható esőkabátok műanyag fólia anyagát tökéletesen lehet nyomtatni bármilyen képpel bármilyen méretben. Az esőkabátok nyomtatható felülete körülbelül 100cm*100cm. A cégek előszeretettel használják a reklám eldobható esőkabátokat, mivel ezek nagyszerűen használható céges reklámajándékok.

Amennyiben az Ön céglogójával vagy reklámüzenetével emblémázott céges eldobható reklám esőkabátokat gyerekeknek vagy fiatal családoknak osztogatja üzleti reklámajándék gyanánt, cége folyamatosan frissülő innovatív reklámidentitással fog rendelkezni.

Emblémázott reklám eldobható esőkabátok rendelése itt.

Emblémázot reklám eldobható esőkabátok

Emblémázott eldobható reklám esőkabátok

Cégünk reklám eldobható esőkabátok beszállítója. Poncho esőköpenyek és reklám eldobható esőkabátok széles választékával állunk rendelkezésére úgy felnőtt, mint gyermek méretben, feliratozva vagy feliratozás nélkül, egyszer használatos vagy újrafelhasználható változatban.

Esőkabát méretekEzek a sima vagy emblémázott esőkabátok divatos színek széles választékában rendelhetők, és tökéletes ajándékok táborozás, sportesemények, kültéri fesztiválok alkalmával. Az emblémázott reklám eldobható esőkabátok használatával Ön is hamarosan érzékelni fogja, hogy milyen nagyszerű módja ez annak, hogy a márkanevét, céglogóját vagy reklámüzenetét eljuttassa a célközönségének bármilyen időjárás esetén. Ha kültéri eseményt tervez és egy egyedi módját szeretné használni a reklámüzenete szórásának, örömmel segítünk Önnek, hogy hozzájuthasson a megfelelő reklám eldobható esőkabátokhoz, melyek elvégzik Ön helyett a reklámtevékenységet!

Ezért örömmel várjuk a céges ajánlatkéréseket a reklámügynökségektől és cégek marketing részlegétől nagyobb mennyiségű gazdaságos reklám esőkabátok gyártására.

Emblémázott reklám eldobható esőkabátok rendelése itt.

Egyedi gyártású céges reklám esőkabátokkal szeretné reklámozni a vállalkozását? Egyedi rendelésre készült céges reklám esőkabátokat szeretne rendelni? Lépjen velünk kapcsolatba most! Tegye fel a kérdéseit, és munkatársunk hamarosan küldi Önnek a kért árajánlatot.

Kérjen árajánlatot e-mailben: info@egyedi-reklam.hu.

Az árajánlathoz kérjük minél több rendelkezésre álló információt adjon meg: a kért termék, a kért mennyiség, méret, szín vagy színkombináció, a kért szállítási határidő, a termék súlya, típusa. Ezek az információk sokat segítenek abban, hogy Ön gyorsan kapjon pontos számítások alapján elkészített árajánlatot.

Bízunk benne, hogy hamarosan együtt fogunk dolgozni! A Gifts Service csapata.