Virágzó tea gyártó

A virágzó tea készítése – kínai virágzó tea gyártó nagykereskedés

A természet, az egészség és az egyszerűség újító fogalmait felhasználva, piacvezetők vagyunk a kínai tea nagykereskedők között. Ez a státuszunk úgy alakult ki, hogy évek óta kapcsolatban állunk és dolgozunk a korszerű kínai virágzó tea gyárakkal, így akarva-akaratlanul részesei lettünk a termelésnek és a fejlesztésnek. Célunk, hogy ellássuk Önt friss, minőségi kínai virágzó teákkal, hogy ezáltal Ön egészségesebb életet élhessen és élvezhesse a kellemes ízű kínai virágzó teát.

Reklám virágzó teák rendelése itt!

A kínai gyár – melynek közvetlen magyarországi forgalmazói vagyunk – alapterülete körülbelül 8000 négyzetméter, és több mint 40 hektáros tea ültetvényeik vannak, ahol a zöld tea, fekete tea, jázmin tea terem, és a kínai virágzó tea éves értékesítési mennyisége több mint ezer tonna. A kínai virágzó tea hagyományt újításoknak vetették alá, és a szép megjelenés, az illat és az ír méltán megérdemelt elismerésnek örvend. Mi, mint szakértő kínai tea nagykereskedők elköteleztük magunkat, hogy a hagyományos teaiparba életet leheljünk, és létrehozzunk egy minőségi márkát, ami megfelel a piaci igényeknek.

Ön biztos lehet benne, hogy általunk csakis a legjobb minőségű kínai virágzó tea kerül az asztalára. Szakértőink gondosan válogatják össze a virágok és más növények kombinációját, amit összefűznek a régi hagyományokkal, és így alakul ki az újjászületés: a szárított virágok vízbe áztatva életre kelnek.

Követve a “Minőség és megbecsülés” elvét, őszintén üdvözöljük Önt a kínai virágzó tea egyre bővülő iparágában.

Reklám virágzó teák rendelése itt!

A kínai virágzó tea gyártó – hogyan készül a virágzó tea?

Azokon a napokon, mikor esik az eső vagy felhős az ég nem szüretelünk. Csak akkor szerünk teát, amikor szép napos idő van. Minden szükséges kellék a rendelkezésünkre áll a teakészítéshez, a szedés, a párolás, szárítás vágás és csomagolás. A szedéstől a csomagolásig hét készítési fázis van, és a formákat nyolc kategóriába sorolják, attól kezdve, amelyik úgy néz ki, mint egy kínai csizma egészen addig, amelyik egy fagy által megölt lótuszvirágra hasonlít..

Kézműveseink rendkívül széles választékot alakították ki, a virágzó teák csodálatos formákkal és külalakkal rendelkeznek, amihez sokféle virágot használnak fel a rózsától kezdve a levenduláig. A tealeveleket hajnalban szedik le és csakis a legjobb minőségű virágbimbót szárítják ki és vágják össze a tealevéllel.

A szakértő kínai virágzó tea kóstolók tesztelnek minden csomó teát mielőtt a csomagba tennék őket. A teakóstolás, akárcsak a borkóstolás egy igazi művészetnek számít. A kóstolók a torkuk hátsó részére csorgatják a teát, és porlasztják azt, hogy egy időben érezzek az illatát és az ízét. A kóstolók ezen kívül megvizsgálják a kínai virágzó tea leveleket, hogy ellenőrizzék a tisztaságot és a frissességet.

A tea meg kell feleljen bizonyos szabványoknak. A teakeverékek egyedi ízekkel és különleges kinézettel kell rendelkezzenek. Ezért a kínai virágzó tea receptjeink szigorú és következetes receptek alapján készülnek. A következetesség fennmaradásában számítógépes rendszerek is besegítenek; ezek szabályozzák a gépsor sebességét valamint a szárítási technológiát.

Reklám virágzó teák rendelése itt!

Egyedi gyártású céges reklám virágzó teákkal szeretné reklámozni a vállalkozását? Egyedi rendelésre készült céges virágzó teákat szeretne rendelni? Lépjen velünk kapcsolatba most! Tegye fel a kérdéseit, és munkatársunk hamarosan küldi Önnek a kért árajánlatot.

Kérjen árajánlatot e-mailben: info@egyedi-reklam.hu.

Az árajánlathoz kérjük minél több rendelkezésre álló információt adjon meg: a kért termék, a kért mennyiség, méret, szín vagy színkombináció, a kért szállítási határidő, a termék súlya, típusa. Ezek az információk sokat segítenek abban, hogy Ön gyorsan kapjon pontos számítások alapján elkészített árajánlatot.

Bízunk benne, hogy hamarosan együtt fogunk dolgozni! A Gifts Service csapata.