Reklám papírsárkányok

Reklám papírsárkányok – ötletes és olcsó reklámajándékok

Reklám papírsárkányokEmberek milliói mennek ki a strandra minden évben papírsárkányokat eregetni vagy papírsárkányokat röptetni. Ez egy népszerű, sport, amely kimondottan vizuális, minden arra járó ember tekintetét magára vonja. Önnek eszébe jutott már, hogy milyen marketing potenciál van abban, ha az ilyen reklám papírsárkányok az Ön üzleti információit hordozzák magukon?

Reklám papírsárkányok rendelése itt.

A reklám papírsárkányok olyan papírsárkányok, amelyeken céglogó, cégnév, kapcsolatfelvételi adatok vagy egyéb egyedi tervezésű grafika van megjelenítve, melyek által az Ön márkájának a láthatóság jelentős mértékben megnövekszik. Évről évre világszerte növekszik azoknak a cégeknek a száma, amelyek reklámkampányában megjelennek a reklám papírsárkányok.

Logózott reklám papírsárkányok

Képzelje csak el hogyan repülnek fel és le a strandon és a parkban, és gondoljon bele, hogy ezek a reklám papírsárkányok kiválóan felhasználhatók a cége reklámozásához, mivel felhívják magukra a figyelmet, kiemelkednek a tömegből, egyáltalán nem hétköznapiak, és Önnek lehetősége van rá, hogy feliratoztassa a sárkányokat a saját céglogójával. Ezáltal azonnal repülő reklámokká változnak, melyek az Ön cégét azonnali növekedését segítik elő. Hogy ez milyen nagyszerű! És a repülő cégbemutatókba befektetett pénz a töredéke annak, amit egy normális kampányba kellene fektessen. Világszerte készítettünk ügyfeleinknek céges reklám sárkányokat, melyek új magasságokba” repítették az üzletüket.

Reklám papírsárkányok rendelése itt.

Emblémázott reklám papírsárkányokCéges emblémázott reklám papírsárkányok

A reklám papírsárkányok különleges rendezvények alkalmával ötletes és olcsó reklámajándékok, melyeket a cégek marketing eszközként használnak, reklámajándékok gyanánt osztogatják kiállítások, termékbemutatók, vakációs programok és egyéb csoportos események alkalmával. Vagy Ön egész egyszerűen kiválaszthat egy szeles napot, amikor szélnek ereszti őket a strandon vagy a parkban, esetleg ingyen reklám papírsárkányokat osztogathat az arra járóknak. Ezzel a módszerrel sok embernek tud gyorsan bemutatkozni.

Reklám papírsárkányok rendelése itt.

Egyedi gyártású céges reklám papírsárkányokkal szeretné reklámozni a vállalkozását? Egyedi rendelésre készült céges reklám papírsárkányokat szeretne rendelni? Lépjen velünk kapcsolatba most! Tegye fel a kérdéseit, és munkatársunk hamarosan küldi Önnek a kért árajánlatot.

Kérjen árajánlatot e-mailben: info@egyedi-reklam.hu.

Az árajánlathoz kérjük minél több rendelkezésre álló információt adjon meg: a kért termék, a kért mennyiség, méret, szín vagy színkombináció, a kért szállítási határidő, a termék súlya, típusa. Ezek az információk sokat segítenek abban, hogy Ön gyorsan kapjon pontos számítások alapján elkészített árajánlatot.

Bízunk benne, hogy hamarosan együtt fogunk dolgozni! A Gifts Service csapata.