Feliratozott reklámtárgyak

Feliratozott reklámtárgyak az ön egyedi elképzelése szerint

Ha egyedi gyártású saját elképzelés szerint elkészített feliratozott reklámtárgyak iránt érdeklődik,a legjobb helyre érkezett. A Gifts Service segít önnek megvalósítani az elképzeléseit. Alább további információkhoz juthat a közös együttműködésünk lehetőségeiről. A Gifts Service által kínált reklámtárgyak bármilyen színben legyárthatók, bármilyen színű felirattal. Annak érdekében, hogy a feliratozott reklámtárgyak tökéletesek legyenek, meg kell határozni a termékek és a nyomtatás pontos színeit a Pantone © színskála szerint.

A feliratozott reklámtárgyak rendelési folyamata

1. ÁRAJÁNLAT KÉRÉSE

Írja meg nekünk, hogy mit szeretne, és munkatársunk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot. Annak érdekében, hogy gyorsan és pontosan kiszámíthassunk Önnek a kért árat, kérjük lehetőségéhez mérten minél több információt adjon meg az alábbiak közül. Gyors és pontos árajánlatot csak a pontos igények ismeretében tudunk küldeni.

Egyedi gyártású céges reklámajándékok további információk és árajánlat itt!

Mit tartalmazzon a feliratozott reklámtárgyak árajánlat kérés?

  • milyen terméket szeretne (ha az Ön elképzelése csak egy egyedi ötlet, küldjön egy hasonló képet, rajzot vagy grafikai anyagot egy hasonlóról)
  • mennyiség
  • a kért szállítási határidő
  • felhasznált alapanyagok (papír, szilikon, szövet, PVC, plüss, fém,…)
  • emblémázási technika (nyomtatás, dombornyomás, hímzés, dombornyomás,…)
  • a nyomtatáshoz használt színek száma
  • a feliratozott reklámtárgyak méretei
  • Egyedi gyártású céges reklámajándékok további információk és árajánlat itt!

2. ÁRAJÁNLAT

Munkatársunk minden megkeresésre 24 munkaórán belül e-mailben válaszol.

3. MEGRENDELÉS

Ha megfelel Önnek a kiajánlott ár, vagy kialkudtunk egy mindkét fél részére megfelelő árat, és szeretné megrendelni a feliratozott reklámtárgyakat, kérjük írásban adje le a megrendelését. Mivel minden egyes termék teljesen egyedi, és senki másnak nem áll módunkban eladni, ha meggondolná magát, a gyártás elindításához 50% előleg befizetésére van szükség. Az előlegszámla elkészítéséhez kérjük küldje el a számlázáshoz szükséges cégadatokat. A szállítási határidő az előleg beérkezésétől van számolva.

Egyedi gyártású céges reklámajándékok további információk és árajánlat itt!

4. GRAFIKA

A feliratozott reklámtárgyak gyártásához úgyszintén szükséges a vektoros grafika.  A grafikát lehetőség szerint görbévé alakított .cdr (Corel11) formátumban kérjük elküldeni, vagy vektoros .pdf, .ai, .eps. formátumok egyikében.

A helyes nyomtatás érdekében a grafikai fájl az alábbiakat kell tartalmazza:

Gondosan válassza ki a kért Pantone színeket

Kérjük vegye figyelembe, hogy a képernyőn látható színek nem 100%-osan azonosak a valóságban látható színekke, a képernyők különböző beállítása miatt. Ugyanakkor kérjük azt is vegye figyelembe, hogy az egyes alapanyagokon használt Pantone színek nem minden esetben 100%-osan azonosak, mivel a különböző alapanyagoknak különböző fizikai tulajdonságai vannak. A pontos színmeghatározás érdekében javasoljuk, hogy amennyiben lehetősége van rá, nézzem meg egy eredeti nyomtatott Pantone® színskálát.

Kattintson a képre nagyításhoz…

Pantone színskála

A gyártás megkezdése előtt munkatársunk látványtervek küld Önnek, melynek visszaigazolása után indul a gyártás.

5. A FELIRATOZOTT REKLÁMTÁRGYAK GYÁRTÁSA

Ha nem történt külön megegyezés, a szállítási határidő 25-30 nap, attól a naptól számolva, amikor megkaptuk a végleges írott megrendelést, elfogadták a végleges látványtervet, kiválasztották a szükséges Pantone színeket, és beérkezett a számlánkra az 50% előleg.

6. SZÁLLÍTÁS

A Gifts Service által kiajánlott árak tartalmazzák a gyártás, feliratozás, import, és házhoz szállítás teljes költségét az Ön által megadott magyarországi címre. Ha az Ön rendelése több, mint 2 köbméter, és nem sürgős a megrendelés, a kiajánlott árhoz képest jelentős kedvezményeket tudunk biztosítani.

Egyedi gyártású céges reklámajándékok további információk és árajánlat itt!

Egyedi gyártású céges reklámtárgyakkal szeretné reklámozni a vállalkozását? Egyedi rendelésre készült céges reklámtárgyakat szeretne rendelni? Lépjen velünk kapcsolatba most! Tegye fel a kérdéseit, és munkatársunk hamarosan küldi Önnek a kért árajánlatot.

Kérjen árajánlatot e-mailben: info@egyedi-reklam.hu.

Az árajánlathoz kérjük minél több rendelkezésre álló információt adjon meg: a kért termék, a kért mennyiség, méret, szín vagy színkombináció, a kért szállítási határidő, a termék súlya, típusa. Ezek az információk sokat segítenek abban, hogy Ön gyorsan kapjon pontos számítások alapján elkészített árajánlatot.

Bízunk benne, hogy hamarosan együtt fogunk dolgozni! A Gifts Service csapata.