Lentikuláris reklámtermékek

Lentikuláris reklámtermékekLentikuláris reklámtermékek – 3d lenticular lencselemez nyomtatás

A lentikuláris reklámtermékek készítése a lencselemez nyomtatás egy több lépcsős folyamat, amelyet legalább két meglévő kép három dimenziós kombinációjából hoznak létre, és így kialakul egy lencse alakú lencselemez.

Lentikuláris reklámtermékek rendelése itt!

Ezzel a módszerrel létre lehet hozni különböző animációkat (mozgó hatás), ha a különböző rétegek különböző mélységekben helyezkednek el, 3d hatást érhetünk el, ha pedig egy sor különböző képet kombinálunk, akkor úgy tűnik, mintha átmenet lenne közöttük. Először összegyűjtik a képeket, és külön-külön sík keretbe teszik a keret fájlokat, majd digitálisan kombinálják őket és így jön létre a végleges fájl: ezt a folyamatot nevezik átlapolásnak. Majd az átlapolt képeket közvetlenül rányomtatják a lencse hátsó (sima) oldalára (ez az ideális módszer), vagy egy közvetett alapanyagra (ami ideális esetben egy szintetikus papír), amit azután rálaminálnak a lencsére.

3D reklámtermékekAmikor a lencse hátoldalát nyomtatják, az animációs hatás egyértelműen jobb minőségű, tisztább, ez esetben azonban a kritikus pont az átlapolt képek „szeleteinek” helyes összedolgozása a litográfiai vagy szitanyomási folyamat előtt, máskülönben az eredmény egy „szellemkép” vagy egy rossz minőségű kép.

Lentikuláris nyomtatás 3DEgyedi lentikuláris reklámtermékek

Személyre szabott, egyedi emblémával ellátott lentikuláris reklámtermékeket rendelhet, egyre bővülő kínálatunkból: feliratozott 3d lentikuláris termékek, nyomdai promóciós termékek, lentikuláris nyomatok, lentikuláris reklámtermékek, 3d ajándékok, 3d csészék, 3d kulcstartók, promóciós termékek, és egyéb személyre szabott promóciós ajándékokat.

Lentikuláris térhatásCéges lentikuláris reklámtermékek

A pontos és zökkenőmentes elhelyezés miatt ezek az apró lencsék fénytörés révén fogják előidézni a képekből a kívánt hatást. Az egyedi 3D lencselemez technológiával készített termékek a legjobb reklámtermékek az Ön számára. Fényképek, logók, névjegykártyák, naptárak, receptek, esküvői ajándékok mind-mind átváltoztathatóak egyedi 3D lencselemez reklámtermékekké. Szinte bármiből tudunk 3D lencselemez reklámterméket készíteni. E-mail csatolmányban küldhet nekünk Jpeg, EPS vagy PDF fájlt. Hiszünk benne, hogy kínálatunk nagyszerű szolgáltatás, gyors kiszolgálással!

Lentikuláris reklámtermékek rendelése itt!

Egyedi gyártású céges 3D lentikláris reklámtárgyakkal szeretné reklámozni a vállalkozását? Egyedi rendelésre készült céges 3D lentikláris reklámtárgyakat szeretne rendelni? Lépjen velünk kapcsolatba most! Tegye fel a kérdéseit, és munkatársunk hamarosan küldi Önnek a kért árajánlatot.

Kérjen árajánlatot e-mailben: info@egyedi-reklam.hu.

Az árajánlathoz kérjük minél több rendelkezésre álló információt adjon meg: a kért termék, a kért mennyiség, méret, szín vagy színkombináció, a kért szállítási határidő, a termék súlya, típusa. Ezek az információk sokat segítenek abban, hogy Ön gyorsan kapjon pontos számítások alapján elkészített árajánlatot.

Bízunk benne, hogy hamarosan együtt fogunk dolgozni! A Gifts Service csapata.