Reklám plüss játékok

Plüss kabalákA reklám plüss játékok története

A reklám plüss játékok, vagy kitömött játékok nagyon hosszú ideje színesítik be hétköznapjainkat. Azért hívják őket kitömött játékoknak, mert mindenféle anyagokkal vannak kitömve, mint például műanyag golyók, szalma, bab, pamut, szintetikus szálak, és egyéb hasonló dolgok.

Reklám plüss játékok rendelése itt!

A reklám plüss játékok célja régen többnyire az volt, hogy kényelmet biztosítsanak a gyerekeknek, de a felnőttek ugyanúgy szeretik őket. Régen, amikor még csak éppen hogy elkezdték gyártani a plüss játékokat, sok plüss játék valódi állatbőrből készült, és hasonló célra használták őket, mint a kitömött állatokat. Manapság sokféle, egészen más alapanyagból készítenek plüss játékokat. A modern, puha reklám plüss játékok elnevezése ma már kitömött játékok, plüss játékok, plüss állatok vagy egyszerűen csak plüssök. Az 1880-ban Németországban alapított Steiff cég, volt az első, amely kereskedelmi mennyiségben gyártott kitömött reklám plüss játékokat. A legnépszerűbb plüss játék a plüssmaci, melyet szoros versenyben követnek a zokni majmok.

Reklám plüss állatok

Bár a német cég, amely először kezdett nagykereskedelmi mennyiségben plüss játékokat gyártani hosszú múltra tekint vissza, az eredeti kitömött plüss játékok még régebben léteznek. Eleinte otthon készítették őket kézzel gyerekeknek valamikor az 1830-as években vagy azelőtt. A babák nagyon népszerűek voltak, a szemeiket gombokból készítették, és rongydarabokat, maradék ruhaanyagokat használtak, hogy felöltöztessék a babákat. Az anyukák, akik ügyesen tudtak varrni, ruhákat és függönyöket készítettek, és képesek voltak elődeinknek, az ő gyerekeiknek vagy unokáiknak, puha plüss játékokat készíteni, hogy könnyebbé tegyék a nehéz életet azoknak az embereknek a számára, akik akkoriban nagyrészt rossz körülmények között éltek. Egy kényelmes, szerethető tárgy akkor is nagyon fontos volt a gyerekek számára. Akkor még a legtöbb helyen nem volt éjjeli lámpa vagy utcai lámpa, így ezek a kitömött játékok hosszú időn kiváló szolgálatot tettek abban, hogy a gyerekek biztonságban érezzék magukat a sötétben.

Reklám plüss játékok rendelése itt!

Reklám plüss figurákReklám plüss figurák- reklámajándékok

A reklám plüss figurák szalmával, pamuttal, babbal vagy egyéb hasonló anyaggal kitömött játékok. Olyan puha reklám plüss játékok gyártására szakosodtunk, amelyeket Ön ajándékba adhat gyerekeknek vagy állatbarát embereknek, bármilyen alkalomra. Ezek a reklám plüss figurák általában reklám kedvencek gyerekek számára, karitatív céllal készülnek, vagy egyéb hasonló funkciót töltenek be.

A reklám plüss figurák egyedülálló kedves alternatívái a virágoknak vagy egyéb babáknak, amikor ajándékozásra kerül sor. Vidám és kedves természetükből adódóan, boldogságot és szórakozást biztosítanak a gyerekek és a fiatalok számára. Egy kitömött plüss játék ajándékozása egyike a barátság és a szeretet legnépszerűbb kifejezésmódjainak a világ minden táján. A cégünk választékában megtalálja a kitömött reklám plüss játékok széles skáláját, mint például vadállatok, tengeri lények és rajzfilmfigurák.

Reklám plüss játékok rendelése itt!

   Reklám plüss állatok  Reklám plüssállatokReklám plüssfigurák

Reklám plüssök rendelése itt!

Egyedi gyártású céges logózott plüssökkel szeretné reklámozni a vállalkozását? Egyedi rendelésre készült céges logózott plüssöket szeretne rendelni? Lépjen velünk kapcsolatba most! Tegye fel a kérdéseit, és munkatársunk hamarosan küldi Önnek a kért árajánlatot.

Kérjen árajánlatot e-mailben: info@egyedi-reklam.hu.

Az árajánlathoz kérjük minél több rendelkezésre álló információt adjon meg: a kért termék, a kért mennyiség, méret, szín vagy színkombináció, a kért szállítási határidő, a termék súlya, típusa. Ezek az információk sokat segítenek abban, hogy Ön gyorsan kapjon pontos számítások alapján elkészített árajánlatot.

Bízunk benne, hogy hamarosan együtt fogunk dolgozni! A Gifts Service csapata.