Reklám kézmelegítők

Emblémázott reklám kézmelegítőkReklám kézmelegítők – mi a kézmelegítő?

A kézmelegítő műanyagba tasakba zárt folyadék, amiben egy kicsi fémkorong van. Amikor a korongot meghajlítja néhányszor a folyadék megszilárdul és forró lesz. Normális esetben a kézmelegítők kézmelegítők 30 percit sugározzák magukból a hőt. Ezek a kézmelegítők mind újra használhatók. Ha 5-10 percig forralja a szilárd kézmelegítők, újra felolvadnak és újra folyékony halmazállapotba kerülnek. Teljesen fel kell olvasszon minden kristályt, különben a folyadék gyorsan újra megszilárdul. Ezt a folyamatot elméletileg örökké újra és újra megismételheti, egyszerűen csak a vizet kell megfagyasztani és felolvasztani ahányszor csak akarja.

Reklám kézmelegítők további információk és árajánlat itt!

Reklám kézmelegítők bemutató videó

Mindez legtöbbünknek túlzottan technikai jellegű. Mondjuk egyszerűen azt, hogy varázslat és maradjunk meg ebben a hitben. Egyébként, olvassa el az utasításokat, és rájön, hogy mennyire hasznosak ezek az újra felhasználható kézmelegítők. És a hordozható kézmelegítők teljesen mértékben non-toxikusak, nem allergének, FDA által jóváhagyottak, latex mentesek és korlátlan ideig eltarthatók és használhatók, és az összes közül a legjobb, örök garancia van rájuk.

…további információért kattintson a képekre…

Egyedi kézmelegítők    Egyedi hőtasakok

Reklám kézmelegítők rendelése itt.

Reklám kézmelegítők – reklámajándékok a hideg napokra

Reklam kézmelegítőkA promóciós kézmelegítők rendkívül népszerűek és magas szinten elfogadottak. Ezek a hordozható kézmelegítők költséghatékony termékek, ami azt jelenti, hogy a promóciós rendezvényein alacsony költségvetéssel számolhat és a lehetséges ügyfeleit nagy hatékonysággal érheti el.

Különböző méretekben és formákban gyártva, az Ön saját céglogójával, márkanevével, szlogenjével vagy Újra felhasználható reklám kézmelegítőkgrafikájával a reklám kézmelegítők mindkét oldalt 4 színű emblémázással feliratozhatók, hogy a modell összhangban álljon az eseménnyel. Ezek a kicsi rendelésre készített kézmelegítők úgy vannak tervezve, hogy elférjenek a zsebében, az íróasztalon, a kocsi kesztyűtartójában vagy a kézitáskában. A kicsi hordozható méret miatt tökéletesen használható gyerekek és kicsi felnőttek által és igazán vonzó a golfosok, síelők, snowboardosok, egyetemisták valamint mindenki számára aki a szabadban dolgozik. A zsebméretű kéz melegítőt egyszerűen vágja zsebre és kattintson a fémkorongra, hogy melegebben tartsa a kezeit a hideg napokon. A reklám kézmelegítők ideális ajándéktárgyak, hogy Ön egyszerűen tudatosítsa a cégét a vásárolói fejében.

Reklám kézmelegítők további információk és árajánlat itt!

Egyedi gyártású céges reklám kézmelegítőkkel szeretné reklámozni a vállalkozását? Egyedi rendelésre készült céges reklám kézmelegítőket szeretne rendelni? Lépjen velünk kapcsolatba most! Tegye fel a kérdéseit, és munkatársunk hamarosan küldi Önnek a kért árajánlatot.

Kérjen árajánlatot e-mailben: info@egyedi-reklam.hu.

Az árajánlathoz kérjük minél több rendelkezésre álló információt adjon meg: a kért termék, a kért mennyiség, méret, szín vagy színkombináció, a kért szállítási határidő, a termék súlya, típusa. Ezek az információk sokat segítenek abban, hogy Ön gyorsan kapjon pontos számítások alapján elkészített árajánlatot.

Bízunk benne, hogy hamarosan együtt fogunk dolgozni! A Gifts Service csapata.