Mellények Dzsekik Pólók Reklámtermékek

Fényvisszaverő reklámtárgyak – életmentő lehet!

Fényvisszaverő reklámtárgyakA fényvisszaverő mellények, más néven láthatósági mellények vagy egyszerűen biztonsági mellények, egy fajta rendkívüli láthatósággal rendelkező fényvisszaverő anyagból készült ruházat. Ha este a sötétben kint akar lenni, a fényvisszaverő mellény életmentő lehet. Miért? Mert a sofőrök számára a látótávolság este sokkal kisebb és a közúti balesetek számra sokkal magasabb, mint napközben. Még akkor is, amikor az utak ki vannak világítva, az autóvezetők a gyorsan közlekedő autókkal nem látnak olyan jól, és nem tudnak olyan gyorsan reagálni, mint napközben. Mindössze annyit kell tennie, hogy felvesz egy fényvisszaverő mellényt az amúgy is hordott ruházatára, és az autóvezetők máris sokkal könnyebben észreveszik, amint kezd besötétedni.

Fényvisszaverő reklám tárgyakA fényvisszaverő reklámtárgyak szükségessége

A fényvisszaverő reklámtárgyak egyre népszerűbbek a motorbiciklisek körében, mivel ők kisebb helyet foglalnak az utakon, mint az autók, és a nagy forgalomban könnyebben észreveszik őket az autósok. Emiatt nekik szükségük van a fényvisszaverő mellényekre, hogy a biztonságuk érdekében fénylő pontok legyenek az utakon. Ezen kívül sok szakembernek is szüksége van jól látható fényvisszaverő ruházatra, mint például a rendőrök, biciklisek, motorosok, vadászok, vontatókötél kamionsofőrök, építőmunkások, katasztrófavédelmisek, földmérők, film / TV / hírek stábok, lovasok, stb. Mi a helyzet a hétköznapi gyalogosokkal? Sőt, az éjszakai túrázók is kell fényvisszaverő mellényt viseljenek, hiszen nem egyszer esett meg, hogy elütötte őket egy autó egyszerűen, mert a sofőr nem látta őket.

Egyedi fényvisszaverő tárgyakFényvisszaverő reklámtárgyak és ruházat nagykereskedő beszállító – a legtöbb változat

Mint szakértő láthatósági mellény gyártó, gyártunk és forgalmazunk minden típusú fényvisszaverő ruházatot, mint például láthatósági mellények, fényvisszaverő dzsekik, fényvisszaverő pólók, gyermek biztonsági öltözék, stb., Önnek egyszerűen csak meg kell neveznie őket. Termékeink lehetnek egyedi tervezésűek, különböző stílusban, ragyogó színekben gyártva. Ezen kívül, a fényvisszaverő csíkok, melyek tovább növelik a láthatóságot, további színekkel díszítik a ruhát, és egyedivé tehetők különféle alapanyagokkal és ragyogó színekkel. Tudunk nyomtatni a fényvisszaverő mellények felületére logót vagy bármilyen képet, amit Ön meg szeretne mutatni bármilyen céllal.

Fényvisszaverő reklámtermékek rendelése itt!

Az ingyenes termékmintáink raktárkészleten állnak az Ön rendelkezésére (a szállítást Önnek kell fizetnie) és a gyártási idő általában 30 nap alatt van a minimálisan rendlehető mennyiségek esetén.

Ha többet szeretne megtudni a fényvisszaverő ruházati termékeinkről, látogassa meg a termék oldalunkat vagy lépjen velünk kapcsolatba.

Mellények Dzsekik Pólók Reklámtermékek

Fényvisszaverő reklámtermékek rendelése itt!

Egyedi gyártású céges reklám fényvisszaverő reklámtárgyakkal szeretné reklámozni a vállalkozását? Egyedi rendelésre készült céges fényvisszaverő reklámtárgyakat szeretne rendelni? Lépjen velünk kapcsolatba most! Tegye fel a kérdéseit, és munkatársunk hamarosan küldi Önnek a kért árajánlatot.

Kérjen árajánlatot e-mailben: info@egyedi-reklam.hu.

Az árajánlathoz kérjük minél több rendelkezésre álló információt adjon meg: a kért termék, a kért mennyiség, méret, szín vagy színkombináció, a kért szállítási határidő, a termék súlya, típusa. Ezek az információk sokat segítenek abban, hogy Ön gyorsan kapjon pontos számítások alapján elkészített árajánlatot.

Bízunk benne, hogy hamarosan együtt fogunk dolgozni! A Gifts Service csapata.