Egyedi telefontokok

Egyedi telefontokokEgyedi telefontokok és egyedi mobiltokok

A mobiltelefon tok olyan védő eszköz, melynek célja megvédeni a telefont a sérülésektől és a hétköznapi használat közbeni kopástól. Szorosan ráhúzható a telefonra, mint egy második “bőr” vagy használható lazábban is.

Egyedi telefontokok rendelése itt.

Egyedi mobiltokokNéhány telefontok kapoccsal van ellátva, amivel felfogható a biztonsági övre vagy a nadrágszíjra. Ez egy nagyszerű kiegészítő azok számára, akiknek nincs zsebük vagy a mobiltelefonjuk túl nagy és kényelmetlen ahhoz, hogy a zsebében hordják. A mobiltelefon tokok olyan alternatívát kínálnak, amit gyakran használnak, bár egyesek kissé kirívónak találhatják.

Egyedi telefontokok rendelése itt.

A jó minőségű és kényelmes viseletű mobiltelefontokok új külsőt biztosítanak a meglévő telefonjának. Akár a legújabb trend szerinti, akár átlagos kinézetű mobiltelefonja van, itt van az ideje, hogy egy új külsőt kölcsönözzön a mobiljának.

TelefontokokEgyedi telefontokok mobiltokok

Vegye figyelembe, hogy naponta hányszor ejti le a telefonját, és azonnal láthatja, hogy a reklám mobiltelefontokok miért szolgálhatják az Ön üzletét, felbecsülhetetlen értékű marketing eszközként. A reklám telefontokok nagy nyomtatási felülettel rendelkeznek, ahol elhelyezheti a cégnevét, céglogóját, címét és telefonszámát. A reklám telefontokok nagyszerű eszközök arra, hogy az ügyfeleinek és a lehetséges ügyfeleinek a kezébe adja a cégnevét és a céglogóját a kapcsolattartó adataival együtt. Átadhatja őket reklámbemutató kiállításokon, szimpóziumokon, én egyezményeken – és használhatók tömeges marketing eszközként is.

MobiltelefontokokA mobiltelefon tokok kiváló minőségű textil anyagból készülnek, puhák és kellemes tapintásúak. Tökéletes védelmet nyújtanak a telefonnak, A mobiltelefontokok biztosítják, hogy ne menjen bele a telefonba a por vagy ne karcolódjon meg.

Egyedi telefontokok rendelése itt.

Egyedi mobiltelefon tokokA reklám egyedi mobiltelefon tokok használata kétségtelenül nagyszerű, olcsó módja annak, hogy a reklámköltségvetése éjjel-nappal dolgozzon Ön helyett. Megtalálják az utat az otthonokba, irodákba és nyilvános helyekre, ahova nem tudna másképp beférkőzni, egyre csak bővítheti az Ön láthatóságát. Széleskörű felhasználhatóságuk, nagy mobilitásuk és a nagy kereslet miatt kiváló választás lehet a mobiltelefon tokokat munkába állítani bármilyen promóciós költségvetés esetén.

Egyedi telefontokok rendelése itt.

Egyedi gyártású céges reklám telefontokokkal szeretné reklámozni a vállalkozását? Egyedi rendelésre készült céges reklám telefontokokat szeretne rendelni? Lépjen velünk kapcsolatba most! Tegye fel a kérdéseit, és munkatársunk hamarosan küldi Önnek a kért árajánlatot.

Kérjen árajánlatot e-mailben: info@egyedi-reklam.hu.

Az árajánlathoz kérjük minél több rendelkezésre álló információt adjon meg: a kért termék, a kért mennyiség, méret, szín vagy színkombináció, a kért szállítási határidő, a termék súlya, típusa. Ezek az információk sokat segítenek abban, hogy Ön gyorsan kapjon pontos számítások alapján elkészített árajánlatot.

Bízunk benne, hogy hamarosan együtt fogunk dolgozni! A Gifts Service csapata.