Egyedi belépő karszalagok

Belépő karszalagokFeliratozott egyedi belépő karszalagok

A karkötő olyan kis ékszertárgy, amit a csuklón hordanak. Bár a csuklópánt kifejezés műszakilag hasonló, ezen azt kell érteni, hogy a tárgyat az alkaron hordják: egy kargyűrű. A ‘karkötő’ szó eredete a latin ‘brachile’ szóból származik, melynek jelentése ‘a karon’, valamint a régi francia ‘barcel’ szó. Karkötőket bőrből, textil anyagból, kenderből, műanyagból, fémből, vagy Tyvek anyagból is készítenek, és kő, fa és/vagy kagyló darabokkal díszítik őket.

Egyedi belépő karszalagok rendelése itt.

Az egyedi belépő karszalagok orvosi célokra is használhatók, mint például ID karkötő, azonosító karkötő, belépő karkötő, allergia karkötő és kórházi belépő karkötő.f

Céges egyedi belépő karszalagok

Az belépő csuklópántok, más néven ID karkötők gyerekeknek, felnőtteknek és betegeknek is egyaránt megfelelőek. Azért fejlesztették ki őket, hogy sürgősségi és orvosi információkat tároljanak és folyamatos kapcsolatban legyenek. Sürgősségi esetekben a szakemberek tudják, hogy az egyedi belépő karszalagok fontos információkat tartalmaznak. Ha a páciens elkóborol, az azonosító karkötő segítségével gyorsan meg lehet őt találni. A biztonság kedvéért a mobiltelefon számát is megjelenítheti a gyereke vagy beteg hozzátartozója egyedi azonosító karkötőjén.

Az egyedi belépő karszalagok úgy vannak elkészítve, hogy biztonságosak és tartósak legyenek. Az egyedi belépő karszalagok felhasználási területe rendkívül széles: iskolai rendezvények, sportesemények, koncertek, tematikus parkok és különleges események alkalmával használják őket.

Egyedi belépő karszalagok rendelése itt.

Egyedi gyártású céges reklám belépő karszalagokkal szeretné reklámozni a vállalkozását? Egyedi rendelésre készült céges reklám belépő karszalagokat szeretne rendelni? Lépjen velünk kapcsolatba most! Tegye fel a kérdéseit, és munkatársunk hamarosan küldi Önnek a kért árajánlatot.

Kérjen árajánlatot e-mailben: info@egyedi-reklam.hu.

Az árajánlathoz kérjük minél több rendelkezésre álló információt adjon meg: a kért termék, a kért mennyiség, méret, szín vagy színkombináció, a kért szállítási határidő, a termék súlya, típusa. Ezek az információk sokat segítenek abban, hogy Ön gyorsan kapjon pontos számítások alapján elkészített árajánlatot.

Bízunk benne, hogy hamarosan együtt fogunk dolgozni! A Gifts Service csapata.