2020.07.20 Gyümölcs formájú díszített szívószálak

Share

Gyümölcs formájú díszített szívószálak

Gyümölcs formájú szívószálGyümölcs formájú díszített szívószálak

Színes, trópusi design! Ezek a gyümölcs fromájú szívószálak szórakozást és szeszélyt kölcsönöznek minden italnak. Minden szívószálnak színes gyümölcsdekorációja van a szívószál körül. A válogatott formák közé tartozik a narancs, ananász, körte, alma, málna és mangó.

A gyümölcs alakú szívószálak ételbiztos műanyagból készülnek, a papírdíszek pedig élelmiszer-biztonságos anyagokból készülnek.

A gyümölcs formájú díszített szívószálak kb. 25 cm hosszúak, a gyümölcs mérete pedig körülbelül 4,5 cm.

Vegyes gyümölcs formájú szívószálakCsomagolás: A gyümölcs formájú szívószálakat kiszedve és a szívószálhoz rögzítve díszítik. Egyszerűen csak tekerje át a dekorációt a szívószál köré, és rögzítse a mellékelt fülekkel és résekkel. Ez a csomagolási stílus ideális szállításhoz – az elemek sértetlenül érkeznek.

Gyümölcs formájú díszített szívószálak

Minimális rendelés gyümölcs formájú díszített szívószálakhoz: 10 000 darab.

Gyümölcs formájú díszített szívószálak szállítási idő: kb. 33 munkanapon belül a határozott megrendeléstől.

A gyümölcs formájú díszített szívószálak árajánlatához kérjük lépjen kapcsolatba velünk a kért termék minden részletének megadásával!

Gyümölcs formájú díszített szívószálak rendelése itt!

Rendeljen most gyümölcs formájú díszített szívószálakat!

Share

2020.07.13 Egyedi mini USB legyezők

Share

Egyedi mini USB legyezők

Mini usb legyezőkLogózott mini usb legyezők

A mini USB legyezők egyedi rendelésre készülnek és saját céglogóval emblémázhatók.

A mini usb legyezők élénkítő szél segítségével szépen lehűtik a használójukat. A számítógépeket úgy tervezték, hogy rugalmasak legyenek, a világ helyzete és az irányítók iránya mellett – és olyan mértékben, hogy a számítógépes pengék forgórészét a vonal működtetésére használják. Ha az USB-A csatlakozó csatlakoztatva van, az USB-A ventilátor csatlakozóját az USB-A porthoz kell csatlakoztatni – egy számítógéphez, laptophoz vagy egy USB-A nélküli adapterhez. Még a módok is tökéletesek az ápoláshoz.

A mini usb legyezők technikai adatai

 • USB legyezők
 • Rugalmas
 • Kompakt kialakítás
 • Csendes használat
 • USB tápellátással
 • Gumírozott felület
 • Kompatibilis számítógépekkel, laptopokkal és tápegységekkel
 • Csatlakozás: USB-A
 • Magasság: 17 cm
 • Lapos rotorátmérő: 1,8 cm
 • Súly: 25 g

Céges mini usb legyezők

Ezek az mini usb legyezők ötletes céges reklámtárgyak, és a nyári időszakban különösen izgalmasak, mivel a nagy meleg miatt sokan szeretik hűteni magukat.

Az mini usb legyezők minimálisan rendelhető mennyisége: 10 000 darab / modell.

Az céglogóval emblémázott egyedi mini usb legyezők az Ön saját céglogójával emblémázhatók, így segítik Önt, hogy az Ön cége megmaradjon az ügyfeleinek emlékezetében, így márkája hosszú időn keresztül a figyelmében tartható.

Céglogós mini usb legyezők rendelése itt!

Rendeljen most egyedi céglogós mini usb legyezőket!

Share

2020.07.06 Antibakteriális golyóstollak

Share

Egyedi antibakteriális golyóstollak

Antibakteriális golyóstollakLogózott antibakteriális golyóstollak

Higiénikus antibakteriális golyóstollak az Ön és vásárlói biztonsága érdekében.

A nano-ezüst technológiának köszönhetően ezek az antibakteriális golyóstollak csökkentik a toll felületén lévő baktériumok számát és megakadályozzák azok terjedését.

Az antibakteriális golyóstollak ideálisak a bankban, a postahivatalban, az iskolában és az irodában a higiénia fokozására, olyan körülmények között, amikor több ember kénytelen használni ugyanazt a golyóstollat.

A vírusok bármilyen felületen lehetnek, különösen ott, ahol sok ember jár, ami egy nagyon nagy probléma, különösen a globális COVID-19 világjárvány idején.

Az antibakteriális tollak az alábbiak szerint működnek: az ezüstionok megzavarják az antibakteriális gázmembrán permeabilitását (sejtes légzés), és ha a sejt belsejében van, megváltoztatják az enzimrendszert, gátolják az anyagcserét és az energiatermelést, és megváltoztatják a baktériumok genetikai anyagát.

Ennek eredményeként a mikroorganizmus elveszíti növekedési és szaporodási képességét.

Céges antibakteriális golyóstollak

Ezek az antibakteriális golyóstollak ötletes céges reklámtárgyak, mint bármely más toll, de hozzáadott értékkel rendelkeznek a magas járványveszély keretei között.

Az antibakteriális golyóstollak minimálisan rendelhető mennyisége: 10 000 darab / modell.

Az céglogóval emblémázott egyedi antibakteriális golyóstollak az Ön saját céglogójával emblémázhatók, így segítik Önt, hogy az Ön cége megmaradjon az ügyfeleinek emlékezetében, így márkája hosszú időn keresztül a figyelmében tartható.

Céglogós antibakteriális golyóstollak rendelése itt!

Rendeljen most egyedi céglogós antibakteriális golyóstollakat!

Share

2020.06.29 Mágneses szilikon klip

Share

Egyedi mágneses szilikon klipek

Mágneses szilikon klipekLogózott mágneses szilikon klipek

Ezek a szilikon mágnesszalagok, vagy más szóval, a mágneses szilikon klipek kicsi, multifunkcionális mágneses termékek, amelyek tartósak, így hosszú időn keresztül újrafelhasználhatók, mint telefonkábel igazítók / okostelefon-tartók / fejhallgató-kábel rendezők / hűtőmágnesek / pénzcsipeszek / könyvjezlők / szervezőhöz. Ötleses, különleges csomagolási megoldás szilikon kapcsokkal.

Telefontartó szilikon klipekCéges mágneses szilikon klipek

 • Könnyen használható többfunkciós mágneses klipek. Használja őket többek között, mint memóriacsipeszek és pénzkcsipeszek, kábelkezelők, mobiltelefon-tartók, hűtőmágnesek.
 • Okos és kényelmes mindenütt használható, akár irodában, akár otthon, és nagyszerű segédeszköz utazáshoz.
 • Kényelmesen illeszkedik a zsebébe, ez egy ötletes megoldás az ingében található fejhallgató használatával kapcsolatos problémákra. Segít a kusza fejhallgató kábelek elrendezésében.
 • Logózott mágneses szilikon klipekKiválóan alkalmas fényképek, emlékeztetők, emlékek tárolására a hűtőszekrényen.
 • Ezek a mágneses szilikon klipek felhasználhatók funkcionalitásuk mellett felhasználhatók mint ötletes egyedi gyártású reklámtárgyak, mivel kis méretű termékek, olcsók és hasznosak, így ügyfelei nagyon gyakran találkoznak az üzenetével.
 • Kompakt és könnyű. Könnyen elérhető ajándék az Ön vagy barátai számára.

Egyedi mágneses szilikon klipekCéglogós összecsukható vizespalackok rendelése itt!

Rendeljen most egyedi céglogós mágneses szilikon klipeket!

Share

2020.06.22 Összecsukható vizes palackok

Share

Egyedi összecsukható vizes palackok

Összecsukható vizes palackokLogózott összecsukható vizes palackok

Ha az ügyfeleinek vagy lehetséges ügyfeleinek, célcsoportjának ajándékozza ezeket az összecsukható vizespalackokat, mindenekelőtt érdekes reklámtárgyakat kínál, amelyek minden bizonnyal a mindennapos felhasználás során megfelelő mértékben szem előtt lesznek, ugyanakkor újrahasznosíthatók, tehát ökológiai jellegűek, és nagy reklámfelületet kínálnak, amelyekre kinyomtathatja a kívánt emblémát vagy üzenetet.

A hajtogathatóság miatt ezek az összecsukható palackok nagyon hasznosak, mivel reggel meg lehet őket tölteni vízzel, és miután kiürültek összehajtogatva visszatehetők a hátizsákba vagy táskába, és már nem foglalnak el nagy helyet.

Céges összecsukható vizespalackok

Az összecsukható vizes palackok különféle modellekben kaphatók, és Ön feliratoztathatja őket a saját logójával, bármilyen Pantone színben, így egyedi ötletes és hasznos reklámtárgyak, amelyek segítségével az Ön cége versenyképes lesz a konkurenciával szemben!

Egyes modellek akár biológiailag lebontható anyagokból is  készülhetnek.

Céglogós összecsukható vizespalackok rendelése itt!

Rendeljen most egyedi céglogós összecsukható vizes palackokat!

Share

2020.06.15 Lazy bag önfelfújós matracok

Share

Egyedi Lazy bag önfelfújós matracok

Lazy bag pumpa nélküli felfújható matracLogózott Lazy bag önfelfújós matracok

Egyedi gyártású Lazy bag önfelfújó matracok az Ön céges sikere érdekében!

A Lazy bag pumpa nélküli felfújható matracok önfelfújó termékek, 3 évszakra tökéletes reklámtárgyak, nagyon könnyű őket használni, ötletes felfújható reklámtárgyak pumpa nélkül.

Könnyű és vízálló önfelfújó matracok, amelyek kempingezéshez használhatók és nagyon kényelmesek.

Az önfelfújós pumpa nélküli felfújható matracok felnőttek és gyerekek számára is kiválóan alkalmasak, és gyorsan összecsukható napozóágyak.

Lazy bag egyedi felfújható matracokEgyedi céglogós Lazy bag önfelfújós matracok

Könnyű felfújni: ha szeles nap van, akkor egyszerűen nyissa ki a matrac száját és hagyja, hogy a szél felfújja. Ha gyengébb a szél, akkor csak néhány lépést kell tennie a kezével a felfújható matraccal, hogy felfújódjon.

Nehezen ereszt le: ha az önfelfújós matrac felfújódik, akkor körülbelül 27 órán keresztül felfújva marad.

Szögletes fejtámla: a felső háttámla és a gondosan kialakított ergonómikus fejtámla tökéletes kényelmet nyújt.

Belső és külső használatra: sokféle alkalomra megfelelő! Ideális kempinghez, szabadtéri grillhez, úszáshoz a strandon vagy a medence mellett, szórakozáshoz az udvaron és még sok más helyzetben, amikor nincs kéznél más fekvőalkalmatosság.

Lazy bag felfújható matracokRendkívül tartós: A jól kötött, könnyű, felfújható napozóágy 190T nagy sűrűségű, vízálló poliészterből készül, és sokféle sík felületre lefektethető – beleértve a homokot, a füvet, a havat, a vizet és akár a kavicsot is – ellenálló anyagból készül.

Leírás: Nincs szükség pumpára a felfújásához!

Az önfelfújós matracokat használhatja céges reklámtárgyak gyanánt is, feliratozva a saját egyedi céglogójával vagy hirdetési üzenetével, amivel a célpiacát meg tudja célozni!

Céglogós Lazy bag önfelfújós matracok rendelése itt!

Rendeljen most egyedi céglogós Lazy bag önfelfújós matracokat!

Share

2020.06.08 Hőmérő karkötők

Share

Egyedi intelligens karkötők hőmérő funkcióval

Hőmérő karkötőkLogózott intelligens karkötők hőmérő funkcióval

Intelligens karkötő hőmérő

Testhőmérséklet érzékelés: 24 órás testhőmérséklet-görbe, 0,1 fokos hőmérséklet-mérési pontosság, exkluzív szabadalmaztatott testhőmérsékleti algoritmus, csukló- és tengelyteszt

Testhőmérséklet érzékelés: 24 órás testhőmérséklet-görbe, 0,1 fokos hőmérséklet-mérési pontosság, exkluzív szabadalmaztatott testhőmérsékleti algoritmus, a csuklón méri a test hőmérsékletét.

Intelligens karkötők hőmérő funkcióval egyedi reklámtárgyak

Figyelemmel kíséri a hőmérsékletet, és ügyeljen az életre

Alkalmazható: gyermekek, diákok, serdülők, középkorú felnőttek, idősek számára.

Mindig ellenőrizze a hőmérsékletet, és értse meg a pontos információkat, hogy egészséges életet nyújtson Önnek és családjának.

Egyedi céglogós intelligens hőmérő karkötők

Parametrii cheie al brățării inteligente

Termék megnevezése: Intelligens karkötő
CPU: Nagy pontosságú mikroprocesszor és alacsony energiafogyasztás
Képernyő: Led
Óra 24 órás kijelzés
Hőmérséklet A bőrrel való érintkezéssel méri a test hőmérsékletét
Hőmérsékleti tartomány 34℃~42.5℃
Akkumulátor-kapacitás 50mAH
Készenléti idő ~90 zile cu ecran oprit
Töltési feszültség DC 5V
Feltöltési mód Kapcsolat betöltése
Méret 57*20*12MM
Szín Fekete/ kék / piros
IP besorolás Vízálló a teljes élettartamra

Céges egyedi intelligens hőmérő karkötők rendelése itt!

Rendeljen most egyedi céglogós intelligens hőmérő karkötőket!

Share

2020.06.02 Egyedi érintésmentes ajtónyitó kulcstartók

Share

Egyedi érintésmentes ajtónyitó kulcstartók

Egyedi érintésmentes ajtónyitó kulcstartókLogó formájú egyedi érintésmentes ajtónyitó kulcstartók

Valószínűleg Ön is szembesül bizonyos igények eltűnésével, mivel egyes gazdasági ágazatok bezáródtak a COVID-19 globális világjárvány idején.

Ezek az egyedi érintésmentes ajtónyitó kulcstartók segítenek Önnek emlékeztetni az ügyfeleit és a potenciális ügyfeleit az új igényeik kiszolgálása által.

Az érintés nélküli kulcstartók segítségével elkerülhető az ajtófogantyúk, a felvonógombok és egyéb sokak által használt tárgyak érintése, így higiéniai szempontból kimondottan aktuális lehetséges reklámtárgy.

A vírusok bármilyen felületen ott lehetnek, különösen ott, ahol sok ember jár, például liftek vagy ATM gombok, ajtófogantyúk vagy sok más olyan felület, amelyekkel valószínűleg rendszeresen érintkezésbe kerülhetnek, ami egy nagyon nagy probléma a vírus elleni küzdelemben.

Ezek az egyedi érintésmentes kulcstartók intelligens eszközök, amelyek segítenek megakadályozni, hogy testének bármely része érintkezésbe kerüljön az esetlegesen vírusos tárgyakkal, például egy nyilvános WC ajtójának a fogantyújával, a taxi- vagy Uber ajtónak vagy a töltőpumpához tankolás közben.

Egyedi érintésmentes ajtónyitó kulcstartók

Ezek az egyedi formájú érintésmentes kulcstartók hasznos reklámtárgyak, amelyek mindannyiunk számára hiánypótlóak lehetnek.

Az érintés nélküli kulcstartóknak van egy hüvelykujj-hurok és egy nyitott része, amellyel megtarthatják az ajtógombokat, vagy megnyomhatják a gombokat.

Ezek a személyre szabott reklám érintésmentes kulcstartók bármilyen kívánt alakúak lehetnek, például legyártathatók az Ön a saját logója formájában, így hozzásegítik Önt, hogy az ügyfelei emlékezetében hosszú ideig megmaradjon az Ön cége, és szükség esetén Öntől vásároljanak.

Műszaki adatok:

 • Szín: fémszínű
 • Termékméret: 2,7*8,8 cm vagy egyedi méret
 • Alapanyag: fém
 • Meglévő forma vagy az Ön logójának a formája
 • Minimális rendelés: 1000 darab / modell.

Különleges, hasznos, személyre szabott reklámtárgyakat keres a vállalkozás népszerűsítéséhez, amelyeknek a mai világban kimondottan aktuálisak?

A megfelelő helyen van! Ezek az egyedi érintésmentes ajtónyitó kulcstartók hasznos és népszerű reklámtárgyak, amelyeket saját formában is le lehet gyártatni.

Céges egyedi érintésmentes ajtónyitó kulcstartók rendelése itt!

Rendeljen most egyedi logózott felfújható vízálló mobiltartókat!

Share

2020.05.25 Logózott felfújható vízálló mobiltartók

Share

Logózott felfújható vízálló mobiltartók

Logózott felfújható vízálló mobiltartókLogózott felfújható vízálló mobiltartók

Felfújható vízálló mobiltokok a víz felszínén lebegnek, hasznos tartozékok a mobiltelefonokhoz, amelyek segítségével már nem kell aggódnia, hogy elveszíti a mobilkészüléket víz alatt, és nem kell attól tartania, hogy az eszköz megrongálódik a vízben.

A logózott felfújható vízálló mobiltartók szélsőséges körülmények között tesztelt prémium minőségű TPU anyagból készülnek, könnyen használható szorító- és reteszelő tömítéssel a teljes védelem érdekében.

A mobiltelefonok felfújható táskájának modern kialakítása teljes védelmet biztosít minden okostelefon számára, legfeljebb 6″ képernyőre, és univerzális védelmet kínál.

Az univerzális méret minden telefonra alkalmas, beleértve a népszerűeket is: Apple iPhone 6s, 6s Plus, 7, 7 Plus / Galaxy S7, S7 Edge / Galaxy Note 5 / Pixel XL, Nexus 6P / HTC 10 / LG G5 és egyebek.

Logózott felfújható vízálló mobiltartók

A kreatív design gondosan kidolgozott, kiválóan össze van válogatva minden anyag és minden részlet.

A vízálló felfújható mobiltokok használatával, bármit megtehet a telefonjával, amit szeretne, úszás, strand, vízipark.

A logózott felfújható vízálló mobiltartók – különösen nyáron – népszerű és hasznos reklámtermékek.

PVC anyagból készült, érzékeny érintőképernyő, könnyen csúszó, speciális kialakítású csat, erős lezárással és könnyen kezelhető.

Használja a nyakba akasztható pántot, könnyen használható, szabadítsa fel a kezét!

A tökéletesen továbbfejlesztett, szivárgásmentes varratok kényelmesebbé teszik a használatot.

Műszaki adatok:

 • Szín: fehér, kék, fekete, rózsaszín, átlátszó vagy testreszabott
 • Termékméret: 21 * 11 cm
 • Anyag: vízálló anyag, PVC
 • Minimális rendelés: 100 darab / modell.

Különleges, hasznos, személyre szabott reklámtárgyakat keres a vállalkozás népszerűsítéséhez, amelyeknek nagy reklámfelülete van az üzenet megjelenítéséhez?

A megfelelő helyen van! Ezek a mobiltelefonokhoz készült egyedi felfújható vízálló tokok hasznos és népszerű promóciós cikkek, amelyeket egyedi logóval vagy más grafikával lehet ellátni a tok teljes felületén.

Céges reklám egyedi logózott felfújható vízálló mobiltartók rendelése itt!

Rendeljen most egyedi logózott felfújható vízálló mobiltartókat!

Share

2020.05.21 Egyedi mintás bandanna

Share

Egyedi mintás bandanna

Egyedi mintás bandannaCéglogós egyedi mintás bandanna

A legújabb ajánlatunk az egyedi mintás bandanna az Ön cégének gazdasági újraindításához!

A bandannák anyaga jégselyem, a minimálisan rendelhető mennyiség 100 darab.

Rendelhet a gyártó raktárkészletében található modellek közül.

Természetesen egyedi mintás bandannákat is gyártatunk megrendelésre, a cég emblémájával vagy a saját üzenettel.

Az anyag jég selyem, ami sokkal kellemesebb viselet, mint a normál poliészter bandanna.

Reklám bandanna sálEgyedi mintás bandanna: ötletes reklámtárgyak

Jég selyem – A selyem jég jellemzői: sima, hideg érzetet biztosít, légáteresztő, antisztatikus, szűri az UV sugarakat és az ultraibolya sugarakat, gyönyörű színekben rendelhető.

Egyedi mintás multifunkcionális bandanna nyak- és szájvédő sál megrendelése érdekében kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot.

A jégselyem szálai jobb higroszkópos és gázáteresztő képességgel rendelkeznek, mint a hagyományos anyagokból készült sálak anyaga és jobban megőrzi a formáját a kendőnek.

Szállítási határidő a megrendeléstől számított kb. 20 munkanap.

Az Ön által kért mintákkal nyomtatható.

Közeleg a nyár! Ez a termék nyáron nagyon népszerű lesz, mivel a jég-selyem anyag hűvösség érzetet biztosít, ugyanakkor sokkal kellemesebb viselet, mint az orvosi maszkok.

Bandanna gyártó minták  Bandanna minta gyártó

Érdekes, egyedi mintával nyomtatott reklámtárgyakat keres, amelyeken nagy felületen, feltűnően tudja megjeleníteni a reklámüzenetét?

Megtalálta, amit keresett! Ezek az egyedi nyak- és szájvédő bandannák egyedivé tehetők egy vagy több logóval a bandanna teljes felületén egy vagy több Pantone színben.

Minimálisan rendelhető mennyiség: 100 darab / modell.

Céges reklám egyedi mintás bandannák rendelése itt!

Rendeljen most egyedi mintás bandannákat!

Share

Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát, vagy zárja be az oldalt. További információ

Az Uniós törvények értelmében fel kell hívnunk a figyelmét arra, hogy ez a weboldal ún. "cookie"-kat vagy "sütiket" használ. A sütik kicsik, teljesen veszélytelen fájlok, amelyeket a weboldal azért helyez el az Ön számítógépén, hogy minél egyszerűbbé tegye Ön számára a böngészést. A sütiket letilthatja a böngészője beállításaiban. Amennyiben ezt nem teszi meg, illetve ha az "Elfogadom" feliratú gombra kattint, azzal elfogadja a sütik használatát.

Bezárás