Reklám nyakpántok, lanyardok

Egyedi reklám nyakpántok

egyedi reklam nyakpantok

A reklám nyakpántok, más néven lanyardok vagy passztartók olyan szalagok, zsinórok, melyeket leginkább arra használnak, hogy nyakba akasztva vagy a csuklón körbetekerve hordozzanak vele valamit. Ezért nevezik őket reklám nyakbaakasztóknak is. Általában olyankor használják, amikor megvan annak a veszélye, hogy elveszítsünk egy tárgyat, vagy amikor biztosak akarunk lenni benne, hogy például egy belépő kártya mindig látható helyen legyen. A szó eredete a hajók fedélzetén található kötélzetre utal, amit tárgyak rögzítésére használnak. A szó egy darab zsinórra is utalhat, melynek egy kampó van a végén, és a tüzelésnél használnak a biztosítéknak, vagy bomba pöcök kihúzásához (így kezdődik az élesítés késleltetése) mikor távozik a repülőből.

Reklám nyakpántok rendelése itt.

A reklám nyakpántok felhasználása

Az egyszerű reklám nyakpántok fonott anyagból készülnek és egy kis fém vagy műanyag kiegészítő van a végükre rögzítve. Általában a kiskereskedelemben használják azzal a céllal, hogy az alkalmazottak magukra akasszák a névtáblájukat. A tipikus viselet olyan, hogy a zsinórra egy kis műanyag tasak van akasztva, melynek az egyik oldala átlátszó, és ide jön becsúsztatva a személy neve, úgy, hogy látható legyen. Mivel a tárgyak ilyen fajta nyakba akasztása praktikusnak bizonyult, a reklám nyakpántokat továbbfejlesztették, és kis kártyák, például névjegykártyák, vagy tollak vagy egyéb szerszámok vannak akasztva a név mögé, hogy könnyen hozzáférhetőek legyenek. Az ilyen reklám nyakpántok úgyszintén megfelelnek kulcstartónak, olyan esetekben, amikor a kulcsot nagyon könnyű lenne elveszíteni, például tornateremben, uszodában vagy a strandon.

Reklám nyakpántok rendelése itt.

Céges reklám nyakpántok

Mindemellett, a reklám nyakpántok olyan kicsi elektronikus tárgyak felfüggesztésére is használhatók, mint kamerák, MP3 lejátszók és USB pendrive-ok, melyek különben könnyen elvesznének. Az ilyen kicsi hordozható elektronikus tárgyakat már eleve úgy tervezik, hogy valamelyik sarkán vagy oldalán van egy kicsi lyuk, ahova befűzik a reklám nyakpántoka akasztó zsinórját; a hozzávaló reklám nyakpántok pedig úgy vannak kialakítva, hogy a végén egy vékony hurok található, amit könnyedén be lehet fűzni a felfüggeszteni óhajtott tárgyba. Egyes fülhallgatóknál az audiokábelt egyenesen beépítik a zsinórba, így az egyaránt használható nyakba akasztásra és fülhallgatónak is. A reklám nyakpántokat gyakran használnak kulcstartónak is.

A felsoroltakon kívül a reklám nyakpántokat biztonsági emberek is viselnek, hogy jelvényeik vagy igazolványaik folyamatosan láthatóak legyenek. A reklám nyakpántokat sok nyilvános helyen, mint például a kórházakban, börtönökben és akár iskolában is, valamint olyan nyilvános összejöveteleken, mint a könnyűzenei koncertek, egyezmények és vásárok, valamint a bizalom építése érdekében számos kereskedelmi vállalkozás is kötelezi alkalmazottait ezek viselésére.

Reklám nyakpántok rendelése itt.

Reklám nyakpántok, passztartók

Az egyedi nyomtatással vagy szövéssel emblémázott reklám nyakpántok egyre népszerűbbek, és már rég nem csak a régi, praktikus, szőtt anyagból készült nyakba akasztható névtábla tartók. Manapság a feliratozott, egyedi reklám nyakpántok többet jelentenek, mint egy egyszerű azonosító termékek. Arra is sikeresen használják őket, hogy márkát építsenek és támogassák a vállalkozások marketing üzeneteit. Mivel kicsik, alacsony az áruk és rendkívül praktikusak, a reklám nyakpántok kiváló reklámajándékok és szponzorált emléktárgyak.

Az egyedi emblémázással készült reklám nyakpántok kitűnő eszköze annak, hogy az Ön cége kiemelt személyiségre és egyedülálló identitásra tegyen szert. A reklám nyakpántok céglogóval vagy szöveges üzenettel való emblémázása különböző módszerekkel történhet: szitázással, hőtranszferrel vagy az anyagba szövéssel. Tervezzen magának saját logóval ellátott egyedi feliratozott vagy szőtt reklám nyakpántokat az alacsony ár töredékéért!

Reklám nyakpántok rendelése itt.

Egyedi gyártású céges reklám nyakpántokkal szeretné reklámozni a vállalkozását? Egyedi rendelésre készült céges reklám nyakpántokat szeretne rendelni? Lépjen velünk kapcsolatba most! Tegye fel a kérdéseit, és munkatársunk hamarosan küldi Önnek a kért árajánlatot.

Kérjen árajánlatot e-mailben: info@egyedi-reklam.hu.

Az árajánlathoz kérjük minél több rendelkezésre álló információt adjon meg: a kért termék, a kért mennyiség, méret, szín vagy színkombináció, a kért szállítási határidő, a termék súlya, típusa. Ezek az információk sokat segítenek abban, hogy Ön gyorsan kapjon pontos számítások alapján elkészített árajánlatot.

Bízunk benne, hogy hamarosan együtt fogunk dolgozni! A Gifts Service csapata.