Reklám hűtőmágnesek

Céges reklám hűtőmágnesekEgyedi reklám hűtőmágnesek

A mágneses matrica ugyanaz, amit más néven gumi mágnes papírra, szintetikus papírra PVC-vel vagy egyéb nyomtatott papírral bevonva. A felületet digitális nyomtatással vagy szitanyomással emblémázzák, majd fényes vagy matt vízálló réteggel vonják be.

Reklám hűtőmágnesek rendelése itt.

A reklám hűtőmágnesek vastagsága általában 0.5mm – 1.0mm. Bármilyen reklámüzenetet lehet rájuk nyomtatni. A reklám hűtőmágnesek bármilyen vas vagy fém felületen megtapadnak, például hűtőszekrények, vízadagolók, autók oldalán gyakran találkozhatunk velük.

A reklám hűtőmágnesek a lökhárító matricák alternatívái. A lökhárító matricák elhalványulnak, ráolvadnak az autóra és ragadós nyomot hagynak a karosszérián. Ez igen kellemetlen, amikor valaki el akarja adni az autóját. A mágneses matricák lehetővé teszik cégek, együttesek vagy magánszemélyek számára színeik megmutatását a jármű sérülése nélkül.

Reklám hűtőmágnesek rendelése itt.

Reklám hűtőmágnesekCéges reklám hűtőmágnesek

Költséghatékony és megbízható módszert keres cége márkaépítéséhez? Ne keressen tovább! A reklám hűtőmágnesek azon kívül, hogy könnyen elérhetővé teszik bárki számára a cége egyedi logóját, jelmondatát, szlogenjét és elérhetőségeit, amelyek a legtöbb ember számára hasznos információt szolgáltatnak, hanem egyben ez az egyik legolcsóbb módja annak, hogy vevőit és a potenciális ügyfeleit minél szélesebb körben megcélozza az üzenetével. Ön egészen biztosan csak profitálhat abból, hogy a reklám hűtőmágnesek megnövelik az eladásait és ügyfelei hűségesebbek maradnak Önhöz.

Egyedi reklám hűtőmágnesekReklám hűtőmágnesek egyedi rendelésre

A reklám hűtőmágnesek általában teljesen egyediek, a forma, a méret, a szín és az alapanyag mind az Ön egyedi elképzeléseinek függvényében változnak. A cég neve és a céglogó a leggyakrabban használt elemek a reklám hűtőmágnesek nyomtatásakor. A költségvetés függvényében a reklám mágneseket hirdetőtáblákra is lehet tenni, vagy szétosztani a potenciális ügyfelek között.

Az Ön cégére tervezett egyedi reklám mágneses matricák praktikus méretben teszik láthatóvá az Ön elérhetőségeit bármilyen fém felületen, legyen az hűtőszekrény, irattartó vagy jármű. Ez megkönnyíti az Önnel való kapcsolatfelvételt – senkinek sem kell keresni semmilyen telefonszámot – csak egy pillantás a szemet gyönyörködtető egyedi reklám hűtőmágnesre máris biztosítja számára az összes információt, amelyek segítségével ügyfelei vagy lehetséges vásárlói kapcsolatba léphetnek Önnel. Sok cég dönt úgy, hogy az egyedi mágnesen nem jeleníti meg a cég földrajzi helyszínég vagy telefonszámát, hanem egyszerűen csak a weboldal címét vagy URL-jét.

Az Ön egyedi céges mágneses matricája a céges információkkal ellátva pontosan az Ön egyedi célpiacához van címezve, eléri vele a régi és az új ügyfeleit egyaránt.

Reklám hűtőmágnesReklám hűtőmágnesek rendelése itt.

Egyedi gyártású céges reklám hűtőmágnesekkel szeretné reklámozni a vállalkozását? Egyedi rendelésre készült céges reklám hűtőmágneseket szeretne rendelni? Lépjen velünk kapcsolatba most! Tegye fel a kérdéseit, és munkatársunk hamarosan küldi Önnek a kért árajánlatot.

Kérjen árajánlatot e-mailben: info@egyedi-reklam.hu.

Az árajánlathoz kérjük minél több rendelkezésre álló információt adjon meg: a kért termék, a kért mennyiség, méret, szín vagy színkombináció, a kért szállítási határidő, a termék súlya, típusa. Ezek az információk sokat segítenek abban, hogy Ön gyorsan kapjon pontos számítások alapján elkészített árajánlatot.

Bízunk benne, hogy hamarosan együtt fogunk dolgozni! A Gifts Service csapata.