Egyedi reklám matricák

reklam matricakAz egyedi reklám matricák és tetoválás matricák története

Az egyedi reklám matricák rendkívül széles körű felhasználási területtel rendelkeznek: csomagolóanyagok, dobozok, üvegek, borítékok, mappák, stb. címkézésére használják őket, valamint egyes kültéri reklámok és jármű rendszámok is matricából készülnek.

Egyedi reklám matricák rendelése itt!

Az egyedi reklám matricák közül különleges és egyre elterjedtebb termékek a tetoválás matricák. Az egyedi reklám matricák célja, hogy vállalatok, szervezetek vagy akár magánszemélyek használják őket reklámozás és üzenetközvetítés céljából.

egyedi reklam matricakAz egyedi reklám matricák előnye, hogy kicsik, szinte bármilyen felületre fel lehet őket ragasztani, és ott rendkívül szembetűnőek. Az öntapadó matricák bármilyen vonzó formában és színekben elkészíthetőek, rendkívül hasznosak például ablakok és járműkarosszériák díszítésében. A címke matricák formák, méretek és stílusok legkülönbözőbb formáiban kivitelezhetők. Többféle alapanyagból készülhetnek, mint például papír, szatén öntapadó, pvc. Speciális bevonat biztosítja, hogy ellenálljanak az időjárás viszontagságainak.

Egyedi reklám matricák rendelése itt!

ontapados reklam matricakEgyedi reklám matricák

Az egyedi reklám matricák egyedi és hatékony promóciós ötletnek számítanak a reklámtermékek piacán, melyekkel fellendítheti márkája ismertségét és növelheti cége forgalmát. Jó helyen jár, megtalálta, amit keres, az egyedi reklám matricák az Ön üzletének vannak kitalálva.

Az egyedi reklám matricák szinte minden iparágban felhasználhatók: megállják a helyüket gyártók, szállító cégek, kiskereskedők, egészségügy és a végtelenségig lehetne sorolni, hogy milyen profilú cégek használják őket évtizedek óta hatalmas sikerrel. Az egyedi reklám matricák bármilyen Ön által elképzelt formában és szinte bármilyen méretben kivitelezhetők. Léteznek beltéri és kültéri változatok, négy szín color fényképminőség, dombornyomott, fóliázott, tekercs címkék, stb. Kis költségvetésű cégeknek is megfelelő reklámtermékek.

tetovalas matricakEgyedi tetoválás reklám matricák

A tetoválás reklám matricák tulajdonképpen dekoratív képek, melyeket egy rövid időre a bőrre lehet simítani. A reklám tetoválás matricák újdonságnak számító termékek, speciális típusú matricák. A reklám tetoválást szitanyomással egy papírral borított transzfer filmre nyomtatják. A transzfer film lehetővé teszi, hogy a kép amikor nedvesség éri „lecsússzon” és ráragadjon a bőrre. Száradás után, a film egy ideig megtartja a képet a bőrön, néhány mosást kibír.

Egyedi reklám matricák rendelése itt!

reklam tetovalas matricakEgyedi reklám tetoválás matricák

Nők és férfiak egyaránt évszázadok óta örömmel díszítik a testüket dekoratív képekkel vallási és kulturális okok miatt. A tetoválás a bőr díszítésének népszerű módja, egy olyan folyamat, amely során egy tű segítségével festéket fecskendeznek közvetlenül a bőr alá. Bár a tetoválás a mai napig népszerű módja a testfestésnek, mégis drága, időigényes és fájdalmas. Emiatt sokan választják az alkalmi tetoválás matricákat, így ezek egyre népszerűbbek.

lemoshato tetovalas matricakLegyen Ön is ötletes, és használja ki az embereknek a tetoválás matricák iránti szenvedélyét! Használjon innovatív színes mintákat és egy kis reklámot, amit ügyfelei biztosan mindenkinek megmutatnak. Mi biztosítjuk, hogy a felhasznált anyagok bőrkímélőek, így nyugodt lehet benne, hogy az egyedi tetoválás matricák segíteni fogják az Ön üzletnének felemelkedését.

Néhány ok, ami miatt az Ön számára is jó ötlet az egyedi reklám tetoválás matricák használata a következő reklámkampánya alkalmával:

ideiglenes tetovalas matricak

Viccesek, szórakoztatóak – Kevés más olyan marketing eszköz van, amely lehetővé teszi, hogy Ön és az Ön által megszólított célközönség ilyen jól szórakozzon. Ha Önnek sikerül mosolyt csalni az emberek arcára és hosszabb távon örömöt adni nekik, úgy fogják gondolni, hogy Ön egy kellemes személyiség, és amikor szükségük lesz az Ön szolgáltatására, minden bizonnyal Önhöz fordulnak majd.

uzleti tetovalas matricakKimondottan olcsók – Más eszközökkel, mint például csészék és pólók, összehasonlítva, a tetoválás matricák lehetővé teszik, hogy a marketing költségvetése tovább nyújtózkodjon. Ezen felül, nagy mennyiség rendelése esetén még többet spórolhat.

ceges tetovalas matricakEgyedivé varázsolhatók – sok más hirdetési eszközzel ellentétben, az ideiglenes tetoválás teljes mértékben testreszabhatók, a színek és a design mind-mind teljesen egyediek lehetnek. Sőt, az ideiglenes tetoválás készítésekor használhat fotót, logót, látványtervet, vagy üzleti design-t. Ezáltal biztosíthatja, hogy az Ön által rendelt tetoválás matrica valóban egyedülálló legyen.

Egyedi reklám matricák rendelése itt!

Egyedi gyártású céges logózott matricákkal szeretné reklámozni a vállalkozását? Egyedi rendelésre készült céges logózott matricákkal szeretne rendelni? Lépjen velünk kapcsolatba most! Tegye fel a kérdéseit, és munkatársunk hamarosan küldi Önnek a kért árajánlatot.

Kérjen árajánlatot e-mailben: info@egyedi-reklam.hu.

Az árajánlathoz kérjük minél több rendelkezésre álló információt adjon meg: a kért termék, a kért mennyiség, méret, szín vagy színkombináció, a kért szállítási határidő, a termék súlya, típusa. Ezek az információk sokat segítenek abban, hogy Ön gyorsan kapjon pontos számítások alapján elkészített árajánlatot.

Bízunk benne, hogy hamarosan együtt fogunk dolgozni! A Gifts Service csapata.