Reklám cipőfűző díszek

Céges reklám cipőfűző díszek

reklam cipofuzo diszekA reklám cipőfűző díszek az ötletes reklámtárgyak között is újdonságnak számítanak. A reklám cipőfűző díszek egyedi rendelésre gyártott céges reklámtárgyak, melyekkel elsősorban a gyermekek és a tizenévesek szívébe lophatja be magát.

Céges cipőfűző díszek rendelése itt!

A céglogóval emblémázott egyedi reklám cipőfűződíszek előnyei:  alacsony gyártási költség, kis méret, kis súly és a viszonylag nagy reklámfelület a logó nyomtatásához. A reklám cipőfűző díszek más termékek mellé adhatók ajándékba az ügyfelek, vagy üzleti partnerek számára. Ön ajándékoz egy cipőfűző díszt, ügyfelei pedig mozgó reklámtáblává változnak.

Reklám cipőfűző díszek választék

Tekintse meg az alábbiakban, hogy milyen reklám cipőfűző dísz lehetőségek közül választhat, mivel teheti márkáját egyedi megjelenésűvé.

További reklám cipőfűző információkért lépjen velünk kapcsolatba Lépjen velünk kapcsolatba e-mailben: info@egyedi-reklam.hu.

Egyedi gyártású reklám cipőfűző díszek

…kattintson a képekre…

Fém cipőfűző díszek

logozott cipofuzo diszek

PVC cipőfűző díszek

emblemazott cipofuzo diszek

Szilikon cipőfűző díszek

feliratozott cipofuzo diszek

Minimálisan rendelhető mennyiség: 250 db / design / szín / méret
Méret: rendelésre
Alapanyagok: szilikon, PVC, fém (alumínium, króm), poliészter
Emblémázás: szitanyomás, dombornyomás, 2D, 3D, műgyantás matricák
Színek: A Pantone ® színskála szerint
Normál szállítási határidő idő: 30 nap
Csomagolás: 100 darabos csomagolásban, vagy ahogy Ön kéri

A reklám cipőfűző díszek támogatják az Őn márkáját

Ajándékozzon reklám cipőfűződíszeket reklámtárgyakként ügyfelei számára. A reklám cipőfűző díszek összetartozást jelenthetnek egy csoport tagjai között, mint például a sportklub vagy a szurkolók, rajongók tagjai között.

Céges cipőfűző díszek rendelése itt!

Reklám cipőfűző díszekkel szeretné reklámozni a vállalkozását? Egyedi cipőfűző díszeket szeretne rendelni? Kérjen árajánlatot e-mailben: info@egyedi-reklam.hu.

Az árajánlathoz kérjük minél több rendelkezésre álló információt adjon meg, mint például: kért mennyiség, méret, szín vagy színkombináció, a kért szállítási határidő. Ezek az információk sokat segítenek abban, hogy Ön gyorsan kapjon pontos számítások alapján elkészített árajánlatot.

Bízunk benne, hogy hamarosan együtt fogunk dolgozni! A Gifts Service csapata.