Logózott cipőfűzők

Reklám logózott cipőfűzők rendelése

A reklám logózott cipőfűzők egyedi rendelésre készülnek és viszonylag olcsó mozgó reklámok, melyek segítségével Ön hatékonyan népszerűsítheti a márkanevét vagy vállalkozását. A logózott cipőfűzők felületére céglogót, márkanevet, terméknevet vagy bármilyen más reklámüzenetet lehet feliratozni.

Céges emblémázott cipőfűzők rendelése itt!

Céges logózott cipőfűzők széles színválasztékban – a Pantone ® színskála bármely színét választhatja a cipőfűzők alapszínének és a nyomtatott színekhez is. A logózott reklám cipőfűzők segítségével tudatosíthatja célközönségében az Ön vállalkozását, hogy a következő alkalommal, amikor az Ön termékére van szükségük az Ön cége legyen az, amelyik elsőre az eszükbe jut. Ez a kicsi és olcsó reklámtárgy nagy potenciált jelent az Ön számára, kiváló reklámajándék sportesemények és más rendezvények alkalmával.

emblemazott cipofuzok  feliratozott cipofuzok

egyedi cipofuzok reklam cipofuzok

Egyedi gyártású logózott cipőfűzők

Tekintse meg az alábbi céges logózott cipőfűző referenciákat, és válassza ki az Önnek leginkább tetsző, célközönségét leginkább megmozgató lehetőséget. Árajánlatért lépjen velünk kapcsolatba az info@egyedi-reklam.hu e-mailcímen.

Céges logózott cipőfűzők egyedi rendelésre

  • minimálisan rendelhető mennyiség: 200 darab/modell/szín
  • méretek: szélesség 0,5 – 2cm; hossz 60, 75 , 90, 120, 150 cm, vagy egyedi méretek
  • a cipőfűzők alapanyaga: poliészter
  • a végek alapanyaga: PVC, nyomtatott PVC, fém, dombornyomott fém
  • nyomtatás: szitanyomás , színes nyomtatás – szublimáció , szövött
  • színek: a Pantone ® színskála bármely színe
  • szállítási határidő az írásos megrendeléstől, a látványterv elfogadásától és az 50% előleg beérkezésétől számított 30 nap
  • csomagolás megegyezés szerint
  • A feltüntetett árak irányárak, az árváltoztatás jogát fenntartjuk, minden esetben kérjen az Ön egyedi igényei szerinti árajánlatot.

Emblémázott logózott cipőfűzők reklámcélra

Szeretné cégét vagy márkanevét fellendíteni valami eredeti, ötletes, újszerű, feltűnő reklámtárgy segítségével? Ez esetben a reklám logózott cipőfűzők rendelése a legjobb választás az ön számára! A logózott cipőfűzők egyértelműen az Önnek leginkább megfelelő hatékony reklámtárgyak. A logózott cipőfűzők az Ön egyedi elképzelése szerint készülnek el, saját grafikai tervezés szerinti színben, méretben, tervek alapján. A reklám logózott cipőfűzők növelik a márka ismertségét, támogatják egy új termék bevezetését, kreatív szóróajándékok, és bármilyen más célra kiválóan alkalmazható reklámtárgyak.

Céges emblémázott cipőfűzők rendelése itt!

Érdekli az ajánlatunk, szeretne logózott cipőfűzőket rendelni? Árajánlatért lépjen velünk kapcsolatba az info@egyedi-reklam.hu e-mailcímen.

Az árajánlathoz kérjük minél több rendelkezésre álló információt adjon meg: a kért termék, a kért mennyiség, méret, szín vagy színkombináció, a kért szállítási határidő, a termék súlya, típusa. Ezek az információk sokat segítenek abban, hogy Ön gyorsan kapjon pontos számítások alapján elkészített árajánlatot.

Bízunk benne, hogy hamarosan ügyfelünkként tudunk együtt dolgozni Önnel. A Gifts Service csapata.