A reklám mikroszálas törlőkendők

reklam mikroszalas torlokendokReklám mikroszálas törlőkendők emblémázva

A reklám mikroszálas törlőkendők mikroszálas szövetből készülnek, ami nagyon vékony kis szálakból készülő anyag, mely összeköthető, összeszőhető vagy nem szőtt szövettel kombinálható. A mikroszálas szövet rendkívül sokoldalúan felhasználható és a legkülönbözőbb célokra használják, így egyre népszerűbb. A legtöbb mikroszálas szövet olyan szintetikus anyagokból készül, mint például a poliészter vagy a nejlon, vagy a kettő kombinációja.

Reklám mikroszálas törlőkendők rendelése itt

mikroszalas torlokendokA mikroszálas szövet könnyű, kiváló nedvszívó képességgel rendelkezik és nem hagy maga után foltot vagy csíkot. A mikroszálas szövetek elektrosztatikusak, így tisztítószerek használata nélkül vonzzák magukhoz például az apró porszemeket, és nem hagynak nyomot maguk után.

torlokendokCéges reklám mikroszálas törlőkendők

A reklám mikroszálas törlőkendők vadonatúj és hatékony eszközei a reklámozásnak.
A mai világban mindenkinek van legalább egy olyan tárgya, amit mikroszálas törlőkendővel kell tisztítani. A reklám mikroszálas törlőkendők újra és újra felhasználható reklámtermékek, melyek az Ön üzleti növekedését segítik. Az Ön céglogójával feliratozott reklám mikroszálas törlőkendők mobiltelefonok, laptopok, kamerák, mp3 lejátszók és egyéb elektronikus termékek tisztítására lesznek felhasználva.

Reklám mikroszálas törlőkendők rendelése itt

torlo kendokA reklám mikroszálas törlőkendők felülete nagy, így hatalmas reklámfelület áll a rendelkezésére, és mivel a termék élettartama nagy, manapság ez az egyik legnépszerűbb reklámtermék.
Ennek a reklámterméknek örülni fog, aki kapja és egészen biztosan használni is fogja minden nap. Az emblémázott mikroszálas törlőkendők hosszú távon használható reklámtermékek. Ügyfelei és potenciális ügyfelei újra és újra találkozni fognak az Ön üzenetével, amikor előveszik a reklám mikroszálas törlőkendőket.
mikroszalas torlo kendokEzek a reklám mikroszálas törlőkendők kiváló minőségűek – tökéletesen tisztítják a felületet anélkül, hogy nyomot hagynának maguk után!

 

 

 

Reklám mikroszálas törlőkendők rendelése itt!

Egyedi gyártású céges logózott mikroszálas törlőkendőkkel szeretné reklámozni a vállalkozását? Egyedi rendelésre készült céges logózott mikroszálas törlőkendőket szeretne rendelni? Lépjen velünk kapcsolatba most! Tegye fel a kérdéseit, és munkatársunk hamarosan küldi Önnek a kért árajánlatot.

Kérjen árajánlatot e-mailben: info@egyedi-reklam.hu.

Az árajánlathoz kérjük minél több rendelkezésre álló információt adjon meg: a kért termék, a kért mennyiség, méret, szín vagy színkombináció, a kért szállítási határidő, a termék súlya, típusa. Ezek az információk sokat segítenek abban, hogy Ön gyorsan kapjon pontos számítások alapján elkészített árajánlatot.

Bízunk benne, hogy hamarosan együtt fogunk dolgozni! A Gifts Service csapata.