Reklám úszó kulcstartók

Úszó kulcstartókEVA reklám úszó kulcstartók

Az etilén–vinil-acetát (EVA) népszerű alapanyag, mivel rendkívül rugalmas, -50℃ alatt is megőrzi a tulajdonságait, szivacsszerű, könnyű, tartós vegyi tulajdonságokkal rendelkezik és nem mérgező. Könnyen és szépen színezhető, valamint kiválóan formázható egyedi formákra.

Egyedi gyártású céges reklám úszó kulcstartók további információk és árajánlat itt!

A reklám úszó kulcstartók hatékony reklámtárgyak

Amikor reklámtárgyak kiválasztásáról beszélünk, mindenképp meg kell említenünk ezt a különleges reklámajándék tárgyat. A reklám úszó kulcstartók rendkívül hatékony üzleti ajándékok, mivel szépek, színesek, könnyű őket egyedi formára gyártani. Különleges tulajdonságuk, hogy fenn maradnak a víz tetején, ezért ügyfelei imádni fogják, hogy a strandon végre nem veszítik el a kulcsaikat. Az Ön reklámüzenete pedig még a strandon is dolgozik Önnek! Rendeljen most reklám úszó kulcstartókat és használja ki, hogy a céglogója, márkaneve vagy céges reklámüzenete szemet úszik a vízen, ahol az Ön ügyfelei éppen jól érzik magukat. Egy ilyen különleges úszó tárgyat nem lehet elfelejteni!

Reklám úszó kulcstartókA reklám úszó kulcstartók ötletes szóróajándékok vagy a munkatársainak osztogathatja őket repiként az üzleti megbeszélések alkalmával. A reklám úszó kulcstartók különösen hasznos reklámtárgyak a vízzel kapcsolatos vállalkozások számára: strandok öltözőjébe, vízibicikli és motorcsónak kölcsönzőknek, tóparti szállodák tulajdonosai / vendégei számára, valamint bármilyen más vízparti vagy vízzel kapcsolatos vállalkozás hatékonyan tudja használni őket.

Az egyedi szivacs kulcstartók bármilyen egyedi formában elkészíthetők, bármilyen Pantone színben, és bármilyen egyedi céglogóval emblémázhatók. A reklám úszó kulcstartók használatával Ön különleges üzleti fölénybe kerül vetélytársaival szemben, hiszen a célközönsége egészen biztosan Önre fog emlékezni.

Szitanyomott reklám úszó kulcstartók

Egyedi úszó kulcstartókAz Ön egyedi rendelésre készült reklám úszó kulcstartói egyedi formára vághatók, és egy vagy több színes szitanyomással emblémázhatók. A megjelenített irányárak egy oldalas egy színes szitanyomásra vannak kiszámolva. Amennyiben több színes szitanyomást szeretne, többletköltséggel kell számolnia. Bármilyen Pantone szín nyomtatása megoldható.

Egyedi formájú reklám úszó kulcstartók

A reklámajándékok legújabb trendje, hogy az egyedi emblémázás mellett egyedi formájú tárgyakat készítsünk. Az EVA alapanyag rugalmas és könnyen formázható, így ha Önnek van egy céges kabalafigurája, egyszerűen csak írjon nekünk, és hamarosan viszontláthatja az íróasztalán egyedi formájú reklám úszó kulcstartók formájában!

Egyedi gyártású céges reklám úszó kulcstartók további információk és árajánlat itt!

Egyedi gyártású céges reklám úszó kulcstartókkal szeretné reklámozni a vállalkozását? Egyedi rendelésre készült céges reklám úszó kulcstartókat szeretne rendelni? Lépjen velünk kapcsolatba most! Tegye fel a kérdéseit, és munkatársunk hamarosan küldi Önnek a kért árajánlatot.

Kérjen árajánlatot e-mailben: info@egyedi-reklam.hu.

Az árajánlathoz kérjük minél több rendelkezésre álló információt adjon meg: a kért termék, a kért mennyiség, méret, szín vagy színkombináció, a kért szállítási határidő, a termék súlya, típusa. Ezek az információk sokat segítenek abban, hogy Ön gyorsan kapjon pontos számítások alapján elkészített árajánlatot.

Bízunk benne, hogy hamarosan együtt fogunk dolgozni! A Gifts Service csapata.