Reklám édességek rendelése

Reklám édességek – reklámtárgyak édesszájúaknak

Igazán különleges és egyedi reklámtárgyakat keres? Nézzen szét honlapunkon és inspirálódjon az alább megjelenített reklám édességek széles választéka alapján. Reklámozza vállalkozását édes reklámajándékok segítségével.

Egyedi gyártású céges reklám édességek  további információk és árajánlat itt!

A céges reklám édességek egyre népszerűbb promóciós ajándékok, mivel újabban ezeket is lehet kis mennyiségben feliratoztatni. Számos formában lehet reklám édességeket rendelni, és a Gifts Service csapata folyamatosan törekszik arra, hogy Önnek egyre szélesebb választék álljon a rendelkezésére: csoki, gumimaci, rágógumi, színes cukorka, mentolos cukorka, tejkaramella, nyalóka, csokoládé, cukorka, csokoládé, keksz, adventi naptárak és még sok más.

Reklám édességek széles választéka

…további információért kattintson a képekre…

Cukorkák                             Nyalókák                             Adventi naptárak

Cukorka céges reklám édességek    Nyalókák logózott reklám édességek   Adventi naptárak emblémázott reklám édességek

Sütik                                      Csokik                                Rágók

Sütik céglogós reklám édességek    Csokik reklám édességek    Rágók feliratozott reklám édességek

A reklám édességek sajátságos előnyei

A reklám édességek egyedi design szerinti csomagolása viszonylag nagy reklámfelületet biztosít az Ön logójának, márkanevének vagy szlogenjének. A reklám édességek csomagolásának egyedi nyomtatás bármely Pantone ® szín felhasználásával történhet, ami biztosítja az Ön számára, hogy az egyedi rendelésre készült reklám édességek színesek és vonzók legyenek ügyfelei számára is.

  • vonzó és szalonképes megjelenés
  • hatékony márka támogatása
  • széles körben használható az üzleti élet minden területén
  • széles termékskála
  • nagy mennyiségben jó áron

A reklám édességek felhasználási területei

Reklám édességek rendíkvül sok területen felhasználhatóak céges reklám ajándéktárgyak formájában, akár kisebb cégek reklámkampányai esetén is: PR, média, reklámügynökség, szállodaipar, gasztronómia, távközlési vagy gyógyszeripari cégek, vagy például légitársaságok. A reklám édességek gyártása minden esetben egyedi rendelésre történik, pontosan az Ön precíz előírásainak megfelelően, és segítségükkel Ön egy kis figyelmességgel tudja kínálni ügyfeleit, melyre rá van nyomtatva a cég logója, a termékének a neve, vagy esemény, elérhetőség, illetve bármilyen más üzenet, amit Ön fontosnak tart észben tartatni a partnereivel.

Rendeljen minőségi reklám édességeket gyártói áron megbízható forrásból

A reklám édességek gyártása kiváló minőségű alapanyagokból történik, szakértő feldolgozás szerint. A reklám édesség gyártó saját tanúsítványokkal rendelkezik, melyek igazolják és biztosítják a legmagasabb szintű minőségi standardok szerint gyártott termékeket és a biztonságot. Ezáltal megérdemelten nyerjük el az ügyfelek bizalmát, és a megrendelt reklám édességek a legjobb minőségű és teljesen biztonságos céges reklámtermékek lesznek.

Egyedi gyártású céges reklám édességek  további információk és árajánlat itt!

Egyedi gyártású céges reklám édességekkel szeretné reklámozni a vállalkozását? Egyedi rendelésre készült céges reklámédességeket szeretne rendelni? Lépjen velünk kapcsolatba most! Tegye fel a kérdéseit, és munkatársunk hamarosan küldi Önnek a kért árajánlatot.

Kérjen árajánlatot e-mailben: info@egyedi-reklam.hu.

Az árajánlathoz kérjük minél több rendelkezésre álló információt adjon meg: a kért termék, a kért mennyiség, méret, szín vagy színkombináció, a kért szállítási határidő, a termék súlya, típusa. Ezek az információk sokat segítenek abban, hogy Ön gyorsan kapjon pontos számítások alapján elkészített árajánlatot.

Bízunk benne, hogy hamarosan együtt fogunk dolgozni! A Gifts Service csapata.