Céges jégkaparók

Egyedi céges jégkaparók rendelésre

Reklám jégkaparókEgyedi rendelésre készült céges jégkaparók az ötletes és praktikus céges reklámajándékok. A téli hónapokban ügyfelei, üzleti partnerei és alkalmazottai egészen biztosan hasznát veszik ezeknek a kicsi és olcsó reklámtárgyaknak, így az Ön hirdetése, reklámja folyamatosan szem előtt lesz. A céges jégkaparók reklámtárgyként való használata jó választás. Rendeljen most céges jégkaparókat, melyek hatékonyan elősegítik a márkaépítését.

Egyedi gyártású logózott jégkaparók további információk és árajánlat itt!

Egyedi gyártású céges jégkaparók

A Gifts Service széles választékban kínál egyedi gyártású jégkaparókat, az ügyfél által megálmodott paraméterek szerint legyártva. Ha a téli kampányai során céges jégkaparók rendelésében gondolkozik, lépjen velünk kapcsolatba árajánlatért.

A céges jégkaparók választék megtekintéséhez kattintson ide >>>

Logózott céges jégkaparók

A logózott céges jégkaparók gyártása során különböző minőségű alapanyagokat használnak. A legtöbb céges jégkaparó kemény műanyagból készül, ami nagyon tartós, időtálló, és könnyű. A reklám céges jégkaparókat különböző hasznos tartozékokkal lehet ellátni, mint például praktikus gumi spatula, parkoló óra, kézi kefe vagy kesztyű, amely védelmet nyújt a hideg, a hó és a jég ellen. Ön egyszerűen csak válassza ki, hogy mit szeretne!

Céges jégkaparók   Emblémázott jégkaparók   Logózott jégkaparók

Emblémázott céges jégkaparók

Az egyedi gyártású céges jégkaparók felülete logó, szlogen vagy bármilyen más reklámgrafika grafikai felhasználásával emblémázható. A céges jégkaparók emblémázásához leggyakrabban a szitanyomás technológiát használják egy vagy több színben. Egyes jégkaparó modellekre a 4C négyszín kolor nyomtatás is kivitelezhető. Feliratoztassa a céges jégkaparókat céglogóval,szlogennel, céges elérhetőségekkel vagy webcímmel.

Egyedi rendelésre gyártott céges jégkaparók

A kis műanyag jégkaparók olcsó reklámtermékek, amelyek alacsony költségvetésű cégeknek is a megfizethető kategóriába tartoznak. Mindemellett a céges jégkaparók nyomtatható felülete viszonylag nagy, így a felhasznált reklámfelület látható és megjegyezhető információkat tartalmazhat. Ügyfelei, üzleti partnerei és alkalmazottai örülni fognak a praktikus ajándéknak, ami megmenti őket a bizonytalan téli helyzetekben. Használja ki a lehetőséget, rendlejen most reklám céges jégkaparókat a vállalkozása népszerűsítéséhez.

Egyedi gyártású logózott jégkaparók további információk és árajánlat itt!

Egyedi gyártású reklám jégkaparókkal szeretné reklámozni a vállalkozását? Egyedi rendelésre készült céges reklám jégkaparókat szeretne rendelni? Lépjen velünk kapcsolatba most! Tegye fel a kérdéseit, és munkatársunk hamarosan küldi Önnek a kért árajánlatot.

Kérjen árajánlatot e-mailben: info@egyedi-reklam.hu.

Az árajánlathoz kérjük minél több rendelkezésre álló információt adjon meg: a kért termék, a kért mennyiség, méret, szín vagy színkombináció, a kért szállítási határidő, a termék súlya, típusa. Ezek az információk sokat segítenek abban, hogy Ön gyorsan kapjon pontos számítások alapján elkészített árajánlatot.

Bízunk benne, hogy hamarosan együtt fogunk dolgozni! A Gifts Service csapata.