Klasszikus reklám legyezőkA reklám legyezők története

A reklám legyezők Kínából származnak, Kínában ezeréves hagyománya van a legyezőknek. A kínai legyező kultúrának mély kulturális alapja van.

Reklám legyező rendelés itt!

Az ötezer éves civilizációban a legyezők háromezer éves történelemmel rendelkeznek, így rendkívül fontosak a nemzeti kultúrában. Szoros kapcsolat van a bambusz és a buddhista kultúra között. Kínát gyakran emlegetik, mint a “legyezők országát”. A legyezőgyártásban használt legfontosabb alapanyagok a bambusz, fa, papír, elefántcsont, halszálka és a madártoll. Az olyan alapanyagok, mint a széles levelű gyékény levele úgyszintén szőhető és sokféle gyönyörű, finom, tökéletes legyezők készíthetők belőle. A reklám legyezők művészete a szakképzett mesteremberek gravírozó munkája következtében jelentős mértékben elterjedt.

Papír reklám legyezőkKínai reklám legyezők

A kínai reklám legyezők kultúrája az ókorba vezethető vissza. Őseink hosszú forró nyarakon keresztül véletlenszerűen növényi levelek vagy madártollak segítségével próbálták a lehető legegyszerűbb módon távol tartani maguktól az erős napfényt és természetes fuvallatokat varázsolni hűsítőként: innen származik a legyező. A folyamatos fejlesztések eredményeképp a több ezer éven keresztül a legyezők több száz változata létezett. Néhány közülük elegáns papír legyező, lenyűgöző és kidolgozott fekete papír legyező, gyönyörű selyem legyező, kecses tánc legyező, valamint vannak olcsó és finom szantálfa legyezők. A legyezőt beborító formák is igen változatosak: kerek, lapított, szögletes, virág alakú és még sok más különleges alakzatban léteznek.

Reklám legyező rendelés itt!

Egyedi rendelésre készült kínai reklám legyezők

A Xihan dinasztia létrehozta a szimmetrikus “Hehuan legyezőt” (mandarin legyező, kerek selyem legyezők), hagyományos kerekített formában. Ennek a lényege a fehér szín, a vékony selyem, amely kiegyenlíti a legyező bambusz bordáit: hasonló a holdhoz. Abban az időben a mandarin legyező volt az egyik legcsodálatosabb a központi síkságon. Shangdong selyemből és Hunan bambuszból készült. A Han dinasztia idején ezek a legyezők igen népszerűek voltak, sok költő írt róluk költeményeket. Mióta ezek a szimmetrikus formájú legyezők megjelentek, generációk egész sora használta őket, ezáltal ez egy hagyományos legyezőformává vált. Ezeknek a legyezőknek a megkülönböztető vonásai: szimmetria, könnyűség és erős technológia.

Reklám legyező rendelés itt!

Kínai reklám legyezőkAz összecsukható reklám legyezők

Az összecsukható reklám legyezőket az ókorban ‘Jutou legyezőnek’ nevezték, mivel, mint jól tudjuk a két végét össze lehet fogni. A Nansong dinasztia ideje alatt megindult a tömegtermelés. Az összecsukható reklám legyezők nagyon divatosak voltak a Ming dinasztia korszakában. A császár mesterembereket rendelt, hogy lemásolják a Gaoli legyezőket és külföldi szakmunkásokat hozott, hogy előmozdítsa a hazai legyező fejlesztést. A Ming dinasztia és Qing dinasztia időszaka az összecsukható legyezők fellendülésének az időszaka is volt. Drága elefántcsontokat és hawksbill teknősöket használtak a legyezők bordáinak; remek kivitelezés; faragás minták a bordákon; változó legyező fejek, szögletes fejek, kerek fejek és üveg formájú fejek. Az embereknek tetszett a különböző művészi formák bemutatója a legyezőbordákon. A képzett kézművesek gondos munkája eredményeképpen különleges kivitelezésű legyezőborítások is megjelentek, melyek mágikus varázslatot próbáltak megjeleníteni. A legyezők borításának speciális anyaga remek felületet nyújtott a művészek rajz- és íráshajlamainak a kibontakoztatására, melyek végül generációkon keresztül értékként, kincsként maradtak fenn. Például az “Olvasás a fenyő alatt” festmény egy legyezőn, melyen Ming császár dinasztiájában rajzolt Zhangji Zhu, ritka értéknek tekinthető kincs.

Kínai reklám legyezők különböző stílusban

A Nansong dinasztia szélesebb rétegeknek készített legyezőket. Különböző területeken különböző típusú legyezőket készítettek, így kialakították a saját egyedi stílusukat. Néhány híres legyező modell: Hangzhou legyezők, Sichuan legyezők.

Reklám legyező rendelés itt!

Egyedi reklám legyezőkReklám legyezők – reklámajándékok, esküvői meghívók…

Manapság a hosszú történelemmel rendelkező kínai reklám legyezők, tökéletes szakértelemmel készülnek, egészen eltérő rendeltetéseik vannak, és hatalmas nyereséggel exportálják őket szerte a világba. A reklám legyezők lehetnek reklámajándékok, esküvői meghívók, a lehetőségek tárháza határtalan. A reklám legyezők millió módon feliratozhatók, emblémázhatók, céglogó, reklámüzenet vagy bármi nyomtatható rájuk, amit meg akar mutatni a potenciális ügyfeleinek. A papír reklám legyezők szállítása egyszerű, mivel kicsi és könnyű termékekről van szó. Alacsonyabb költség, jobb eredmény – reklám legyezők!

Reklám legyező rendelés itt!

Egyedi gyártású céges logózott legyezőkkel szeretné reklámozni a vállalkozását? Egyedi rendelésre készült céges logózott legyezőket szeretne rendelni? Lépjen velünk kapcsolatba most! Tegye fel a kérdéseit, és munkatársunk hamarosan küldi Önnek a kért árajánlatot.

Kérjen árajánlatot e-mailben: info@egyedi-reklam.hu.

Az árajánlathoz kérjük minél több rendelkezésre álló információt adjon meg: a kért termék, a kért mennyiség, méret, szín vagy színkombináció, a kért szállítási határidő, a termék súlya, típusa. Ezek az információk sokat segítenek abban, hogy Ön gyorsan kapjon pontos számítások alapján elkészített árajánlatot.

Bízunk benne, hogy hamarosan együtt fogunk dolgozni! A Gifts Service csapata.