Céges mű tetoválás matricák

Céges mű tetoválás matricák egyedi rendelésre

Az egyedi rendelésre készült céges tetoválás matricák, más néven ideiglenes tetoválások, műtetoválások vagy lemosható tetoválások bármilyen méretben és stílusban tervezhetők és kivitelezhetők, bármilyen korosztály számára: öregeknek és fiataloknak, fiúknak és lányoknak tervezhetők.

Egyedi tetoválás matricák rendelése itt!

Az arcra ragasztható kis ideiglenes tetoválástól, a nagyobb, testfelületre, például karra ragaszthatókig, a mi ideiglenes tetováló művészeink bármilyen egyedi céges műtetoválást el tudnak készíteni az Ön igényeinek megfelelően. Az egyedi céges mű tetoválás matricák nálunk nem csak szépek, biztonságos környezetbarát alapanyagokból készülnek, hanem kimondottan olcsók is. Tökéletes reklámajándék például újságok számára.

Reklám céges mű tetoválás matricákReklám céges mű tetoválás matricák

Próbáljon ki valami mókásat, a reklám tetoválás matricák fellendíthetik vállalkozása eredményeit. Az egyedi reklám tetoválás matricák használhatók akár névjegykártyaként is, adománygyűjtő rendezvények alkalmával, kiállításokon és termékbemutatókon.


ceges rajzfilmfigura mutetovalas matricakCéges rajzfilmfigura műtetoválás matricák

A céges rajzfilmfigura tetoválás matricák az Ön logójával emblémázva kiváló szóróajándékok gyerekeknek. Ők büszkén járnak Ön helyett, mint a repülő óriásplakátok és széthordják az Ön üzenetét.


csillogo ceges mu tetovalas matricakCsillogó céges mű tetoválás matricák

A csillogó ideiglenes tetoválások nem tűnnek reálisnak, de nagyon jól néznek ki! A csillogó tetoválás matricák bármilyen megjelenéshez egy szórakoztató kiegészítő lehet.


ceges ideiglenes tetovalasokCéges ideiglenes tetoválások

A kalóz koponya tetoválás egy klasszikus kedvenc, mivel biztosan felhívja magára a figyelmet. Viselhető mint egy visszafogott bók együttes vagy az egész megjelenés alapját képező részlet.


gyerek ceges mu tetovalas matricakGyerek céges mű tetoválás matricák

A gyerekek imádják a tetoválás matricákat, mivel könnyedén fel tudják őket ragasztani egy nedves ruha segítségével. A gyerek tetoválás matricákvízállóak és tartósak, és bőrbarátok.


ceges mu tetovalas matricakCéges mű tetoválás matricák

A sárkány tetoválás matricák a legnépszerűbb mitológiai lény, amit az ideiglenes tetoválás boltokban lehet kapni. Az emberek úgy érzik, hogy át tudják venni az erejüket, elnyerik a kegyelmüket és a spiritualitásukat.


mutetovalas matricak ceglogovalMűtetoválás matricák céglogóval

A pillangó tetoválás matricák mindig népszerűek voltak, mivel a szépséget és a fiatalságot jelképezik. Sokféle színben és méretben rendlehető, így a pillangó kiválóan illekszkedik minden öltözethez és hangulathoz.


ceges reklam tetovalas matricakCéges reklám tetoválás matricák

A kereszttel történő díszítések népszerűsége megnőtt az utóbbi időben. Nem csak karácsonyi ajándéknak használják őket, hanem a menő és elegáns viseletnek számít.


ceges lemoshato tetovalas matricakCéges lemosható tetoválás matricák

A koponya tetoválás matricák már hosszú ideje folyamatosan fejlődnek és beépülnek a modern stílusba. A hitelesség és a hagyományos rangsorolás miatt mindig a legelső pozíciók egyikében található.


lemoshato tetovalasLemosható céges tetoválás

A céges lemosható tetoválás matricák a szeretett ember nevével nyomtatva, közvetíteni tudják az Önből áradó szeretetet. Céglogóval nyomtatott lemosható tetoválások osztogatásával jó benyomást kelthet.


zaszlo tetovalas matricakZászló céges tetoválás matricák

Amikor egy embernek hazafias jellegű tetoválás van a testén az nagyon szép látvány. Ha úgy gondolja, hogy egy kis vidám termék segítségével szeretné megmutatni az embereknek a hazája iránti szeretetét, válassza a nemzeti zászló céges tetoválás matricákat.


foci ceges mutetovalas matricakFoci tetoválás matricák

Az tetoválás matricák futball logóval kiváló ajándékok foci rajongók részére. A foci rajongók szívesen viselnek a kedvenc futball sztárjuk vagy futball csapatuk nevével ellátott ideiglenes tetoválást, hiszen így menő módon tudják kifejezni a rajongásukat


darabolhato tetovalas ivekReklám darabolható tetoválás ívek

A reklám darabolható tetoválás ívek olyan tetoválás matricák, melyeken egy íven több tetoválás taláható, és az egyes tetoválások előre be vannak vágva, hogy könnyedén, olló nélkül szétszedhetők legyenek.

Egyedi tetoválás matricák rendelése itt!

Egyedi gyártású céges logózott matricákkal szeretné reklámozni a vállalkozását? Egyedi rendelésre készült céges logózott matricákkal szeretne rendelni? Lépjen velünk kapcsolatba most! Tegye fel a kérdéseit, és munkatársunk hamarosan küldi Önnek a kért árajánlatot.

Kérjen árajánlatot e-mailben: info@egyedi-reklam.hu.

Az árajánlathoz kérjük minél több rendelkezésre álló információt adjon meg: a kért termék, a kért mennyiség, méret, szín vagy színkombináció, a kért szállítási határidő, a termék súlya, típusa. Ezek az információk sokat segítenek abban, hogy Ön gyorsan kapjon pontos számítások alapján elkészített árajánlatot.

Bízunk benne, hogy hamarosan együtt fogunk dolgozni! A Gifts Service csapata.