Egyedi reklámtárgyak rendelése

Egyedi gyártású reklámtárgyak céges emblémával logózva

A Gifts Service évek óta egyedi reklámtárgyakkal szolgálja ki ügyfeleit. Ez a szakosodás lehetővé teszi, hogy egy piaci szegmenst tapasztalt szakemberek segítségével szolgáljuk ki, a felhalmozott tapasztalat pedig segít abban, hogy elkerüljük az ismert hibalehetőségeket, elkerülve ezáltal a minőségi problémákat. Ügyfeleink reklámügynökségek és a reklámtárgyak végfelhasználói.

Egyedi gyártású céges reklámajándékok további információk és árajánlat itt!

Hosszú távú stratégiában gondolkodunk, így ha Ön reklámügynökségként keres meg minket, biztos lehet benne, hogy nem fogjuk megkeresni a végfelhasználót.

A teljes körű reklámszolgáltatást nyújtó cégek számára a reklámtárgyak forgalmazása csak egy részterület. Az ilyen vállalkozások esetében az Ön számára sokkal nagyobb a kockázat, mivel nagyobb a kísértés, hogy a felvegyek kapcsolatot az végfelhasználóval. A teljes körű szolgáltatást nyújtó ügynökségek által kínált reklámtárgyak sok esetben nincsenek elég gondosan kiválasztva, mivel az érdekek megoszlanak, és ezt a szolgáltatás minősége sínyli meg.

A Gifts Service 2003 óta mozog a reklámtárgy forgalmazás piacán, és a sok éves tapasztalat miatt mi vagyunk a vezető egyedi rendelésre készített reklámtárgy gyártó helyi képviselője. Profi szolgáltatásunk része, hogy saját irodát üzemeltetünk Kínában, ami megadja nekünk a lehetőséget, hogy egy teljes körű szolgáltatást nyújtsunk. A kínai irodánkban saját alkalmazottaink szorgoskodnak, akikkel közös érdekünk, hogy megbízható szolgáltatást nyújtsunk, és minőségi termékekkel szolgáljuk ki Önt. Lehetőségünk van néhány nap alatt mintadarabokat beszerezni és a kiszállítás előtt ellenőrizni a kész termékek minőségét, hogy Önhöz csak az jusson el, ami tökéletes, a megígért határidőre.

Egyedi gyártású céges reklámajándékok további információk és árajánlat itt!

Kiváló minőségű emblémázott reklámtárgyakat tudunk gyártani kedvező áron. Cégünk fő tevékenysége ügyfeleink egyedi igényei szerint gyártott egyedi készítésű reklámtárgyak készítése. Cégünk ágak Németországban, Lengyelországban, Magyarországon, Romániában, Kínában és Hong Kong.

Miért rendeljen Ön reklámtárgyakat?

Ha Ön folyamatosan jelen akar lenni az ügyfelei gondolataiban, amikor ők az ön által kínált termékeket vagy szolgáltatásokat keresik, a reklámtárgyak használata az egyik legjobb módja annak, hogy megjegyezzék Önt. Az apró csecsebecsék vonzzák az ügyfeleket. A fogyasztók, vásárlók, ügyfelek és üzleti partnerek egyre inkább igényesek. Ha minőségi reklámtárgyak rendelése mellett dönt a minőség egyre fontosabb, és a használható tárgyak által nagyobb figyelmet kap. Mi segítünk Önnek kiválasztani a legmegfelelőbb reklámtárgyakat, hogy ügyfelei kellemes élményekkel gazdagodjanak az Ön ajándéka által.

Rendeljen egyedi reklámtárgyakat!

Belefáradt a reklámtárgy katalógusok böngészésébe, amelyek tele vannak elcsépelt ajándékkal? Megvan a saját elképzelése az óhajtott termékről, a tervezésről, design-ról, és megvannak a kiválasztott márka színei – ha Ön ilyen ideális ügyfél, egész biztos, hogy sikeres lesz az együttműködésünk. Minden egyedi reklámtárgy gyártása Kínában történik. Mivel cégünknek saját irodái vannak Kínában, nagyon könnyű a számunkra, hogy egy teljes körű egyedi igényekre alakított szolgáltatást nyújtsunk. Az elkészült reklámtárgyak szállítása hajós konténerrel történik (nagy mennyiség esetén, amennyiben elegendő idő áll a rendelkezésre), vagy lehetséges a légi expressz szállítás. A tapasztalatnak és a viszonylag nagy mennyiségű kapcsolatnak köszönhetően, a magas légi szállítási költségeket a minimumra lehet csökkenteni.

A teljesség igénye nélkül az alábbi reklámtárgyakat kínáljuk Önnek: egyedi szilikon karkötők, reklám legyezők, logózott nyakpántok, kihúzható kártyatartók, egyedi hűtőmágnesek 3D lentikuláris reklámtárgyak, emblémázott kaleidoszkópok, feliratozott kézmelegítők, céglogós mikroszálas törlőkendők, egyedi bűvös kockák, egyedi plüss kabalák, non-woven reklámtáskák, céges autóillatosítók, logózott homokórák, szilikon karórák, mandzsettagombok, és még sok más …

Egyedi gyártású céges reklámajándékok további információk és árajánlat itt!

Egyedi gyártású céges reklámtárgyakkal szeretné reklámozni a vállalkozását? Egyedi rendelésre készült céges reklámtárgyakat szeretne rendelni? Lépjen velünk kapcsolatba most! Tegye fel a kérdéseit, és munkatársunk hamarosan küldi Önnek a kért árajánlatot.

Kérjen árajánlatot e-mailben: info@egyedi-reklam.hu.

Az árajánlathoz kérjük minél több rendelkezésre álló információt adjon meg: a kért termék, a kért mennyiség, méret, szín vagy színkombináció, a kért szállítási határidő, a termék súlya, típusa. Ezek az információk sokat segítenek abban, hogy Ön gyorsan kapjon pontos számítások alapján elkészített árajánlatot.

Bízunk benne, hogy hamarosan együtt fogunk dolgozni! A Gifts Service csapata.