A reklám homokórák

Céges reklám homokórákReklám homokórák – reklámajándékok

A reklám homokórák, akárcsak bármelyik homokóra, mégis, mégis népszerű nem mechanikus szerkezetek, melyeket időmérésre használnak.

Reklám homokórák rendelése itt!

A reklám homokórák általában egy órás időtartamot mérnek, de léteznek olyan reklám homokórák, amelyeket más időtartamok mérésére terveztek.
Egyes reklám homokórák csak néhány másodpercet mérnek, mások perceket, és megint mások akár teljes napokat is. A reklám homokórák ajándékozása kreatív és egyáltalán nem hétköznapi reklámajándék ötlet, bár egyre inkább terjedő céges ajándék. Bárhol is él Ön, rendelésre minőségi, egyedi reklám homokórákat szállítunk Önnek versenyképes áron. Ezek a reklám homokórák biztosíthatják az Ön cégének, hogy márkája egyre ismertebb legyen.

Reklám homokórák rendelése itt!

Reklám homokórák emblémázvaA reklám homokórák története

A homokórák Európában először a nyolcadik században jelentek meg, és Luitprand, egy francia szerzetes készítette őket a Chartres székesegyházban. A tizennegyedik század elején leginkább Olaszországban használtak homokórákat. Az 1500-as évektől már egész Nyugat-Európában használják őket. A mechanikus órák megjelenése előtt a homokórákat többek között tengeren, a főzéshez és az egyházi szolgáltatások idejének mérésére használták. Mivel minden homokóra csak egyetlen időperiódust tud mérni, elképzelhetjük, hogy elődeinknek milyen nagy homokóra gyűjteményük volt. Egy említésre méltó homokóra az Óz, a nagy varázsló című könyv és film által lett híres. Az a jelenet, amikor Dorka a megmenekülésben reménykedik, és egy homokóra pereg a feje fölött, nemzedékek számára ismertté tette a homokórákat.

Reklám homokórák rendelése itt!

Reklám homokórák rendelésreA reklám homokórák szerkezete

A homokóra két, egyforma nagyságú, egymás fölött lévő kúp alakú üvegbúrából áll, melyeknek lyukas csúcsai egymáshoz vannak illesztve. Az egyik üvegbúra meg van töltve homokkal, amely bizonyos, előre meghatározott, idő elteltével átfolyik a keskeny résen az alsó részbe. Miután az összes homok átcsorgott az alsó edénybe, a homokórát megfordítják, hogy újra le tudja mérni a meghatározott időegységet.

Reklám homokórák rendelése itt!

Emblémázható reklám homokórákA reklám homokórák alapanyagai

A reklám homokórák kezdetben üvegből készültek, de mivel az nagyon törékeny, ma már leginkább műanyagból gyártják őket. A reklám homokórák kerete vagy “háza” tulajdonképpen bármilyen anyagból készülhet: fa, üveg, fém vagy műanyag. A homokórák különböző modelljeinek száma végtelen, a teljesen egyszerűtől kezdve a különleges díszítésekig bármilyenek lehetnek. Az alapanyagokat gyakran kézműves technológiával dolgozzák fel, vagy faragják, hogy biztosítani tudják az egyedi stílust. A bambusz, gyanta, és a különböző fémek, mint a réz, bronz és ón is kiváló alapanyagai a reklám homokórák keretének.

A homok a reklám homokórák legbonyolultabb összetevője. Nem minden típusú homokot lehet használni, mert a homokszemek túl szögletesek lehetnek, és akkor a homok nem áramlik át megfelelően a homokóra nyakán. Fontos tudni, hogy a reklám homolórák homokja ugyanúgy bármilyen Pantone színben készülhet, mint a reklámajándékok többsége. A legkülönbözőbb színekben készíthető, attól függően, hogy szobadísznek, irodába vagy egyéb felhasználásra szánják.

Üveg reklám homokórák   Fa reklám homokórák   Műanyag reklám homokórák

Reklám homokórák rendelése itt!

Egyedi gyártású céges logózott homokórákkal szeretné reklámozni a vállalkozását? Egyedi rendelésre készült céges logózott homokórákat szeretne rendelni? Lépjen velünk kapcsolatba most! Tegye fel a kérdéseit, és munkatársunk hamarosan küldi Önnek a kért árajánlatot.

Kérjen árajánlatot e-mailben: info@egyedi-reklam.hu.

Az árajánlathoz kérjük minél több rendelkezésre álló információt adjon meg: a kért termék, a kért mennyiség, méret, szín vagy színkombináció, a kért szállítási határidő, a termék súlya, típusa. Ezek az információk sokat segítenek abban, hogy Ön gyorsan kapjon pontos számítások alapján elkészített árajánlatot.

Bízunk benne, hogy hamarosan együtt fogunk dolgozni! A Gifts Service csapata.