Reklám kihúzható kártyatartók

Egyedi reklám kihúzható kártyatartók

Valami kényelmesebbet használna a nyakpántok helyett?

Reklám kihúzható kártyatartók rendelése itt.

reklam kihuzhato kartyatartok  ceges reklam kihuzhato kartyatartok

A reklám kihúzható kártyatartók, más néven síbérlet tartók vagy yo-yo (jojó) csipeszek, olyan kicsi tárgyak, melyeket a ruhára csiptetnek egy kis csipesszel vagy egy akasztóval, hogy a fontos tárgyakat mindig a keze ügyében tudja tartani. A reklám kihúzható kártyatartók hátoldala könnyedén hozzácsíptethető és leszedhető a ruháról. A reklám kihúzható kártyatartókhoz a tárgyakat szíjjal vagy kapoccsal rögzítik hozzá.

Céges reklám kihúzható kártyatartók

egyedi reklam kihuzhato kartyatartok  szines reklam kihuzhato kartyatartok

A reklám kihúzható kártyatartók praktikus használatuk mellett kiváló reklámhordozók, mivel céglógóval, webcímmel, telefonszámokkal és reklámüzenetekkel lehet őket emblémázni. A reklám reklám kihúzható kártyatartókra kétféle technikával lehet a logókat és a reklámüzeneteket nyomtatni: szitázással vagy lézeres gravírozással. A szitázott vagy gravírozott emblémázás után a reklám kihúzható kártyatartókat egy átlátszó domború műanyagfedéllel vonják be, mely megvédi a logót a lekopástól, és így a logó nagyobbnak tűnik, jobban vonzza a tekintetet.

Reklám kihúzható kártyatartók rendelése itt.

Belépőtető kártyatartó reklám kihúzható kártyatartók

emblemazott reklam kihuzhato-kartyatartok reklam kihuzhato kartyatartok toll

A szembetűnő reklám kihúzható kártyatartók ez Ön céglogóját vagy márkanevét rendkívül hatásossá varázsolják! Kiválóan alkalmasak vállalkozások, iskolák, irodák, kiállítások, kiállítások, promóciós ajándékok, különleges események, találkozók, stb. reklámozására.

Elköteleztük magunkat, hogy belépőkártya tartó reklám kihúzható kártyatartók széles skálájával szolgáljuk Önt nagy tételben a legjobb áron, valamint szem előtt tartsuk az Ön különleges igényeit és betartsuk a pontos előírásait.

Egyedi gyártású céges logózott kihúzható kártyatartókkal szeretné reklámozni a vállalkozását? Egyedi rendelésre készült céges logózott kihúzható kártyatartókat szeretne rendelni? Lépjen velünk kapcsolatba most! Tegye fel a kérdéseit, és munkatársunk hamarosan küldi Önnek a kért árajánlatot.

Kérjen árajánlatot e-mailben: info@egyedi-reklam.hu.

Az árajánlathoz kérjük minél több rendelkezésre álló információt adjon meg: a kért termék, a kért mennyiség, méret, szín vagy színkombináció, a kért szállítási határidő, a termék súlya, típusa. Ezek az információk sokat segítenek abban, hogy Ön gyorsan kapjon pontos számítások alapján elkészített árajánlatot.

Bízunk benne, hogy hamarosan együtt fogunk dolgozni! A Gifts Service csapata.