Emblémázott passztartók

Olcsó emblémázott passztartók

emblemazott passztartokEmblémázott passztartók diszkont áron nagy színválasztékban! Az emblémázott passztartók nyakpántok ajánlatunkban a legnépszerűbb modellek és kiegészítők szerepelnek. A Emblémázott passztartók teljes választéka áll az Ön rendelkezésére, a gyártó önköltségi árán! Minden sima nyakpánt kiváló minőségű alapanyagból készül. A kiegészítőkből is Ön választ: o-gyűrű, karabiner vagy bulldog klip, stb.
Emblémázott passztartók rendelése itt!


egyedi emblemazott passztartok ceges emblemazott passztartokuzleti ajandek emblemazott passztartok
Emblémázott passztartók rendelése itt!

Emblémázott passztartók

Gyakran rendelnek tőlünk emblémázott passztartóknak szánt nyomtatás nélküli termékeket, amelyeket házilag szeretnének logóval feliratozni és kitűnő reklámajándékok. Szeretné tudni, hogy milyen színek és modellek állnak a rendelkezésére? Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot.

A emblémázott passztartók  ára 110 Ft.-tól kezdődik.

A szőtt emblémázott passztartók és emblémázott nyakpántok rendelése úgyszintén remek választás.

Reklám nyakpántok rendelése itt.

Egyedi gyártású céges reklám nyakpántokkal szeretné reklámozni a vállalkozását? Egyedi rendelésre készült céges reklám nyakpántokat szeretne rendelni? Lépjen velünk kapcsolatba most! Tegye fel a kérdéseit, és munkatársunk hamarosan küldi Önnek a kért árajánlatot.

Kérjen árajánlatot e-mailben: info@egyedi-reklam.hu.

Az árajánlathoz kérjük minél több rendelkezésre álló információt adjon meg: a kért termék, a kért mennyiség, méret, szín vagy színkombináció, a kért szállítási határidő, a termék súlya, típusa. Ezek az információk sokat segítenek abban, hogy Ön gyorsan kapjon pontos számítások alapján elkészített árajánlatot.

Bízunk benne, hogy hamarosan együtt fogunk dolgozni! A Gifts Service csapata.