Kihúzható kártyatartó gyártó

Egyedi kihúzható kártyatartó gyártó

Reklám kihúzható kártyatartók rendelése itt.

kihuzhato kartyatartok keszitese  kihuzhato kartyatarto gyarto

A kínai kihúzható kártyatartó gyártó közvetlen magyarországi képviseleteként, cégünk egyik fő profilja az egyedi gyártású kihúzható kártyatartók forgalmazása. A kihúzható kártyatartók készítése minden esetben egyedi rendelésre történik: Ön kiválasztja az Önnek leginkább szimpatikus modellt, küld nekünk róla egy képet, elküldi az emblémázáshoz szükséges grafikát, partnerünk pedig elkészítjük Önnek az egyedi emblémázott kihúzható kártyatartókat. Cégünk kihúzható kártyatartók nagy tételű gyártatását és forgalmazását vállalja. Emellett a jójó akasztókhoz kapcsolódó egyedi szolgáltatásokat is biztosítjuk.

Reklámajándék kihúzható kártyatartó gyártó

Reklám kihúzható kártyatartók rendelése itt.

kihuzhato kartyatarto gyartas  egyedi kihuzhato kartyatarto gyarto

A kihúzható kártyatartók kiváló reklámajándékok a potenciális ügyfelek számára kiállításokon vagy tárgyalásokon. A kihúzható kártyatartókat szerte a világon rengeteg alkalmazott használja minden nap, hogy bejusson munkahelye épületébe. Az egyedi jojó akasztó, melyen az Ön saját céglogója szerepel minden nap sok alkalommal lesz megérintve, megtekintve. Ezért mondják azt, hogy a logózott kihúzható kártyatartók használata „Nagyszerű lehetőség, amivel a cégét reklámozhatja”.

Reklám kihúzható kártyatartók rendelése itt.

Egyedi gyártású céges logózott kihúzható kártyatartókkal szeretné reklámozni a vállalkozását? Egyedi rendelésre készült céges logózott kihúzható kártyatartókat szeretne rendelni? Lépjen velünk kapcsolatba most! Tegye fel a kérdéseit, és munkatársunk hamarosan küldi Önnek a kért árajánlatot.

Kérjen árajánlatot e-mailben: info@egyedi-reklam.hu.

Az árajánlathoz kérjük minél több rendelkezésre álló információt adjon meg: a kért termék, a kért mennyiség, méret, szín vagy színkombináció, a kért szállítási határidő, a termék súlya, típusa. Ezek az információk sokat segítenek abban, hogy Ön gyorsan kapjon pontos számítások alapján elkészített árajánlatot.

Bízunk benne, hogy hamarosan együtt fogunk dolgozni! A Gifts Service csapata.