Műanyag céges kaleidoszkópok

Egyedi emblémázott műanyag céges kaleidoszkópok

Ezek a gyönyörű emblémázott céges kaleidoszkópok mind műanyag cső és gyönyörű gyöngyök kombinációjából készülnek, és szép nyomtatott borításuk van. Az egyedi céges kaleidoszkópok gyakorlatilag lenyűgözik a gyerekeket, hiszen a külső bevonatra ellenállhatatlan rajzfilmfigurák vannak nyomtatva, amikor pedig belenéznek elvarázsolja őket a varázslatos effektus. Bármilyen nyomtatást vagy grafikát rá lehet nyomtatni ezekre a mesés kaleidoszkóp tubusokra. Mivel az okos gyerekek szeretik a kaleidoszkóp játékokat, Ön egyszerűen csak feliratoztassa a céges kaleidoszkópokat és így mindig észben tarják majd Önt!

Emblémázott műanyag kaleidoszkópok rendelése itt.

céges kaleidoszkópokCéges kaleidoszkópok műanyagból

Emblémázott céges kaleidoszkópokEmblémázott céges kaleidoszkópok

Céges műanyag kaleidoszkópok információk

Mindegyik műanyag kaleidoszkóp teste műanyagból készül, amire rá lehet húzni egy reklámmatricát, a belső része pedig gyönyörű fényes gyöngyökkel van megtöltve. A céges műanyag kaleidoszkópok az Ön saját céglogójával emblémázhatók vagy akár egy szlogennel, ha a műanyag kaleidoszkópokat reklámkampányhoz szeretné fellhasználni. Ha a műanyag kaleidoszkópokat kíván céges reklámajándékként használni a gyermekek számára egy nagyobb reklámrendezvényen, feliratozhatja néhány képregény karakterrel vagy más vidám motívummal. Mozgósítsa vásárlóit egyedi céges műanyag kaleidoszkópokkal!

Reklám kaleidoszkópok rendelése itt.

Egyedi gyártású céges reklám kaleidoszkópokkal szeretné reklámozni a vállalkozását? Egyedi rendelésre készült céges reklám kaleidoszkópokat szeretne rendelni? Lépjen velünk kapcsolatba most! Tegye fel a kérdéseit, és munkatársunk hamarosan küldi Önnek a kért árajánlatot.

Kérjen árajánlatot e-mailben: info@egyedi-reklam.hu.

Az árajánlathoz kérjük minél több rendelkezésre álló információt adjon meg: a kért termék, a kért mennyiség, méret, szín vagy színkombináció, a kért szállítási határidő, a termék súlya, típusa. Ezek az információk sokat segítenek abban, hogy Ön gyorsan kapjon pontos számítások alapján elkészített árajánlatot.

Bízunk benne, hogy hamarosan együtt fogunk dolgozni! A Gifts Service csapata.