Egyedi antibakteriális golyóstollak

Antibakteriális golyóstollakLogózott antibakteriális golyóstollak

Higiénikus antibakteriális golyóstollak az Ön és vásárlói biztonsága érdekében.

A nano-ezüst technológiának köszönhetően ezek az antibakteriális golyóstollak csökkentik a toll felületén lévő baktériumok számát és megakadályozzák azok terjedését.

Az antibakteriális golyóstollak ideálisak a bankban, a postahivatalban, az iskolában és az irodában a higiénia fokozására, olyan körülmények között, amikor több ember kénytelen használni ugyanazt a golyóstollat.

A vírusok bármilyen felületen lehetnek, különösen ott, ahol sok ember jár, ami egy nagyon nagy probléma, különösen a globális COVID-19 világjárvány idején.

Az antibakteriális tollak az alábbiak szerint működnek: az ezüstionok megzavarják az antibakteriális gázmembrán permeabilitását (sejtes légzés), és ha a sejt belsejében van, megváltoztatják az enzimrendszert, gátolják az anyagcserét és az energiatermelést, és megváltoztatják a baktériumok genetikai anyagát.

Ennek eredményeként a mikroorganizmus elveszíti növekedési és szaporodási képességét.

Céges antibakteriális golyóstollak

Ezek az antibakteriális golyóstollak ötletes céges reklámtárgyak, mint bármely más toll, de hozzáadott értékkel rendelkeznek a magas járványveszély keretei között.

Az antibakteriális golyóstollak minimálisan rendelhető mennyisége: 10 000 darab / modell.

Az céglogóval emblémázott egyedi antibakteriális golyóstollak az Ön saját céglogójával emblémázhatók, így segítik Önt, hogy az Ön cége megmaradjon az ügyfeleinek emlékezetében, így márkája hosszú időn keresztül a figyelmében tartható.

Céglogós antibakteriális golyóstollak rendelése itt!

Rendeljen most egyedi céglogós antibakteriális golyóstollakat!