Papír reklám illatosítók

Egyedi papír reklám illatosítók autóba

A papír reklám illatosítók ezen típusa édes illatokkal, különböző színekben és választható formában készül, minőségi pergamenpapírból. A tetején található zsineg segítségével bárki felakaszthatja ezeket az papír reklám illatosítókat az autó visszapillantó tükrére és azonnal szétárad az autóban a kellemes illat. A sokféle szép grafikával ellátott előregyártott forma és minta vonzza a tekintetet. Ezen kívül az autóillatosítók rendelésre is készíthetők az Ön saját tervezése alapján, az Ön márkanevével, az Ön céglogójával vagy szlogenjével, ofszet nyomtatással mindkét oldalon.

Egyedi reklám autóillatosítók további információk és árajánlat itt!

A rendelésre készített papír reklám illatosítók a legjobb ajándéktárgyak, bármilyen reklám vagy marketing tevékenységhez, hogy az Ön ügyfelei is elégedettek legyenek. Mindenki imádni fogja megkapni a papír reklám illatosítókat és hosszú ideig fog emlékezni az Ön márkanevére.

Papír autó illatosítókPapír reklám illatosítók

 

Papír reklám illatosítók autóbaPapír reklám illatosítók autóba

    1. Minimálisan rendelhető mennyiség: 5000 darab
    2. Papír reklám autóillatosító rendelése itt!

Egyedi papír reklám illatosítókEgyedi papír reklám illatosítók

 

Egyedi autós papír reklám illatosítókCéges reklám illatosítók

    1. Minimálisan rendelhető mennyiség: 5000 darab
    2. Papír reklám autóillatosító rendelése itt!

Egyedi autó illatosítók információk

Egyedi reklám autóillatosítók további információk és árajánlat itt!

Egyedi gyártású céges reklám autóillatosítókkal szeretné reklámozni a vállalkozását? Egyedi rendelésre készült céges reklám illatosítókat szeretne rendelni? Lépjen velünk kapcsolatba most! Tegye fel a kérdéseit, és munkatársunk hamarosan küldi Önnek a kért árajánlatot.

Kérjen árajánlatot e-mailben: info@egyedi-reklam.hu.

Az árajánlathoz kérjük minél több rendelkezésre álló információt adjon meg: a kért termék, a kért mennyiség, méret, szín vagy színkombináció, a kért szállítási határidő, a termék súlya, típusa. Ezek az információk sokat segítenek abban, hogy Ön gyorsan kapjon pontos számítások alapján elkészített árajánlatot.

Bízunk benne, hogy hamarosan együtt fogunk dolgozni! A Gifts Service csapata.